Žoze u elementu: Fudbal je nestao, nema ga više! – Sportklub

Trener Rome Žoze Murinjo bio je veoma ljut na sudiju Rosarija Abisa posle utakmice protiv Đenove (0:0), pošto je njegovom timu poništio gol u nadoknadi vremena.

Nikolo Zaniolo je u 90+1. zatresao mrežu Đenovljana za erupciju na Olimpiku, ali je brzo usledio hladan tuš – pogodak nije priznat jer je Abiso ocenio da je u začetku akcije Temi Ejbraham načnio prekršaj.

Povezane vesti

Jose Mourinho

Šok za slavljenika Murinja: Romi u 91. poništena pobeda

Na taj način, Vučica je ostala bez tri boda u 24. kolu Serije A.

„Ako je sudija doneo ispravnu odluku, onda bi trebalo promeniti sport koji odavno nije sport u koji smo se svi zaljubili. Onda je to neki drugi sport. Ako je ono faul, ovo nije fudbal. Nema ga više, nestao je, sve se promenilo. Moramo da ga nazovemo nekako drugačije. Potrebno je da smislimo drugo ime, jer je definitivno u pitanju drugi sport“, grmeo je u svom stilu Murinjo.

Da sve bude gore, Zaniolu je pokazan crveni karton zbog prigovora…

„Dobio ga je zato što je rekao sudiji: ‘Za šta koji k… sviraš prekršaj?’ Evo, recite mi sad, da li bi Đorđe Kjelini u Torinu ili Zlatan Ibrahimović na stadionu u Milanu bili poslati u svlačionicu ako bi izgovorili isto“, upitao je Žoze.

Roma je propustila priliku da se pobedom ozbiljnije uključi u borbu za Ligu šampiona. Sad na sedmom mestu ima 39 bodova, četiri manje od Atalante uz dve utakmice više.

Preuzeto sa: https://sportklub.rs/feed/

Admin

Read Previous

Branko Jovičić se preselio u LASK – Sportklub

Read Next

Šta je “baby botox” i po čemu se razlikuje od regularnog botoksa – WANNABE MAGAZINE