Znaci na koje će najviše uticati mlad mesec u februaru – WANNABE MAGAZINE

Mlad mesec se 1. februara pojavio u ekscentričnom znaku Vodolije, najavljujući nove i sveže vibracije. Ova moćna lunacija podstiče na autentičnost i kreativnost, ali donosi i remećenje rutine i svakodnevice, u zavisnosti od toga kako vam je Vodolija pozicionirana u natalnom horoskopu. Februarski mlad mesec najviše će uticati na Bikove, Lavove i Škorpije.

Bik

Promena na nivou filozofije i ličnih uverenja može vam biti neprijatna i izbaciti vas prilično van vaše zone komfora. Vi volite udobnost svojih navika, bilo da se odnose na način razmišljanja, ili okruženje, tako da se možete prilično opirati promeni svog pogleda na svet.

Energija Vodolije donosi pokretanje ka inovacijama, a spokojni Bikovi je mogu doživeti kao narušavanje mira i stabilnosti. Ostanite usredsređeni i smireni, savetuju zvezde, i pratite ono što vam se dešava – otvaranje uma ka novim idejama i proširivanje ličnih granica deo je vaše lične evolucije i buđenja svesti, odnosno, vodi vas ka dubljem duševnom miru i većoj životnoj mudrosti.

Lav

U Lavovima se odvija sukob između težnje da budu u centru u pažnje, i uticaja Vodolije koja zahteva da se pažnja preusmeri na druge i to ćete u toku ovog mladog meseca duboko doživeti i iskusiti. Ova lunacija pokreće vašu kuću partnerstva i drugu osobu ćete morati da stavite na prvo mesto, da joj ukažete pažnju i poštovanje koje zaslužuje. Prevazilaženje ega u tom smislu, može unaprediti vaše odnose.

Lav i Vodolija su jedno drugom antipodi – Vodolija se odnosi na potčinjavanje ličnom kolektivu, a Lav želi da bude u centru pažnje i mogao bi se osećati povređeno ako je po strani. Zvezde vam savetuju da podelite ličnu originalnost i kreativnost sa grupom i da dopustite drugima da učine to isto – prihvatanje ideje da svi zaslužuju uvažavanje i pažnju, da svaki pojedinac čini jednak deo zajednice i društva, lekcija je za Lavove.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Lično iskustvo: Terapija antidepresivima mi je smanjila libido – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Vremenska prognoza – 7. februar