Znaci koje ste zanemarili, a pokazuju da ste pred pozitivnom promenom

Život vam je u poslednje vreme monoton… Često se osećate kao da ste na korak od toga da od svega odustanete, dignete ruke i pomirite se sa rutinom. Zapravo, velike su šanse da ste mnogo bliže velikoj promeni koja vam je potrebna, nego što mislite da jeste…

Osećate se izgubljeno 

Mislite da vaš život nema smisla. Pokušavate da prokrčite svoj put, ali nije vam baš jasno kuda idete i koji vam je sledeći korak. A možda već pravite taj korak – tim osećanjem propadanja koji imate u stomaku, kao da skačete iz aviona i ne znate da li će vam se otvoriti padobran. To je neophodna komponenta kretanja napred. 

Dugo ste sami i sve vam je dosadilo 

Mnogo vremena ste proveli baveći se sobom, razumevajući svoje potrebe, sposobnosti i slabosti, otkrivajući i prihvatajući svoja osećanja. Bili ste dugo sami i sada osećate da ste spremni da se otvorite drugima, da ulažete u njih i da nove odnose počnete da gradite na zdrav način. 

Prihvatili ste nov izazov i niste uspeli u tome 

Nedavno ste se suočili sa neuspehom i ne pokušavate da se utešite. Ali, ne treba vam uteha. Dovoljna je činjenica da ste se odvažili. I uradićete to opet. 

Razočarani ste sobom 

Volite sebe, ali je ta ljubav ponekad teška. To što ste razočarani znači da ne želite da sebe vidite kao žrtvu. Prepoznajete načine na koje biste mogli da budete bolji i shvatate da mogućnosti za promenu leže u vama, a ne van vas. Na korak ste od preduzimanja akcije ka otvaranju i ispitivanju tih mogućnosti. 

Ne usrećuje vas ono što ste ostvarili 

Našli ste divnog partnera, bavite se poslom koji volite, imate odličan životni prostor, a ne osećate se ispunjeno. Bravo! Došli ste do najvažnije faze svog života, do koje mnogi nikad ne stignu. To je faza u kojoj shvatate da je ispunjenje samo pitanje označavanja niza proizvoljnih okvira. Shvatate šta vam je zaista važno u životu. A nezadovoljstvo koje osećate predstavlja početak vaše mogućnosti da negujete život koji se vrti oko onoga što vam je važno. 

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Ovako je izgledala beauty rutina čuvene prve dame Jackie Kennedy

Read Next

Vremenska prognoza – 17. oktobar