Znaci da treba da odustanete od pokušaja da vratite bivšeg – WANNABE MAGAZINE

Pokušali ste sa svim mogućim taktikama da biste vratili bivšeg, ali izgleda da to ne uspeva. Osim što treba da se zapitate zašto ste tako fanatični u tome i da li zaista želite njega, ili želite pobedu, želite da se stvari odvijaju onako kako ste zamislili (po svaku cenu), treba i da razmislite o tome zašto je za vas bolje da pustite bivšeg i da krenete dalje. Možda gajite lažnu nadu jer ste već više puta raskidali i nastavljali, pa očekujete da ćete na kraju ipak završiti zajedno. Ali, iste su šanse i da na kraju najzad stvarno raskinete – a što pre to učinite, imaćete više šanse da nađete nekog sa kim ćete imati stabilan odnos. A upamtite i ovo – razlozi zbog kojih ste raskinuli (raskidali) neće nestati samo zato što ćete pokušati ponovo.

Ako razmišljate da li je vreme da odustanete od bivše veze, ovo su sigurni znaci da jeste…

On je u vezi

Možda je ozbiljno, možda nije, ali on je krenuo dalje i ne morate čekati da objavi fotografije sa venčanja. To je snažan znak za vas da i vi treba da krenete dalje, jer ćete uzalud gubiti energiju i prepuštati se toksičnim mislima i akcijama, pokušavajući da „preotmete“ bivšeg. Šta god osećali prema njemu, on više ne oseća isto, a šta god da oseća, to ga ne sprečava da istražuje nove mogućnosti u svom životu. Prihvatite to – kao mudar savet.

Vaša veza je i inače nailazila na ozbiljne prepreke

Najveće su šanse da će vas, ono što vas je rastavilo, rastaviti opet, čak i ako se pomirite. A možda ste već i to iskusili. Postoje prepreke koje se ne mogu prevazići – prevelika razlika u godinama, mentalni problemi, zavisnost, neko od vas dvoje ne želi decu (dok drugi želi), prevelika vezanost za primarnu porodicu (i njen neprekidan uticaj)… Već ste pokušali da to prevaziđete i možda mislite da niste pokušali sve, ili da će sledeći pokušaj nešto promeniti, ali, to se obično ne dešava.

Bilo je nasilničkih epizoda

Koji god oblik nasilja da ste iskusili u vezi, ne postoji garancija da se to više neće desiti. To je veliki i dubok problem i ne može se rešiti obećanjem i dobrim namerama.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Francuski manikir nikada neće izaći iz mode, a evo i zašto – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Vremenska prognoza – 21. januar