Zima se ne predaje, susnežica i kiša, na planinama sneg

U sredu pretežno oblačno i malo toplije, na severu sa mešovitim padavinama (kiša, susnežica), u ostalim krajevima sa snegom. Vetar slab i umeren, jugozapadni i zapadni, posle podne u sretanju na severozapadni. Jutarnja temperatura od -3 do 0, najviša dnevna od 3 do 8 stepeni. U Beogradu ujutru po koja pahulja, a popodne kiša. Temperatura do šest stepeni, što je tri više nego danas.

U četvrtak slično vreme, pretežno oblačno, na severu mestimično sa kišom ili susnežicom, u ostalim krajevima sa snegom. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od -3 do 2, najviša dnevna od 2 do 6, u Timočkoj krajini oko 9 stepeni.

Toplije na kraju radne nedelje, promenljivo oblačno, toplije i suvo, na severu sa dužim periodima sunčanog vremena. Vetar slab i umeren, južni i jozapadni. Jutarnja temperatura od -5 do 1, najviša dnevna od 6 do 11 stepeni. 

I za vikend petežno oblačno, mestimično sa kišom ili susnežicom, u višim predelima sa snegom. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od -5 do 4, najviša dnevna od 5 do 9 stepeni. 

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/stories/sr/rss/691/vreme.html

Admin

Read Previous

Dior najnovijom revijom “The New Era” spaja ljudski dodir i tehnologiju – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Vremenska prognoza – 3. mart