“Žestoki momci su me obožavali”: Lepa je njima najviše pevala, a evo da li je doživela neprijatnost

Kako je rekla, kada god su je zvali, ona je išla da peva

Lepa Lukić

Lepa Lukić, Foto: Nikola Tomić

Kraljica narodne muzike, Lepa Lukić, otkrila je da je pevala žestkim momcima kojima je, kako je rekla, bila miljenica.

– Kad su me zvali, pevala sam, ali ne mogu da se setim kome sam sve pevala. Doktorima uglavnom. Nikad mi nije život bio stavljen pod znak pitanja, bila sam miljenica svih žestokih momaka – rekla je Lepa.

Pevačica je pričala i kako se čuva od korona virusa, a naglasila je i da poštuje sve propisane mere.

Sve poštujuem, slušam lekare, nosim masku, ne čuvam se ništa posebno, imam dobar imunitet. Čuvam se, ali ne ništa posebno. Ja sama idem u prodavnicu, u apoteku, idem da radim nokte. Sve ja to sama – rekla je Lepa u emsiji “Premijera”.

Podsetimo, Lepa je tokom vanrednog stanja u Srbiji usled globalne pandemije korona virusa bila u samoizolaciji više od mesec dana i nije mogla da izlazi iz svoje kuće, a pojedine kolege zvale su je tada joj ponudile pomoć.

– Snažanin sin dolazi i donosi mi šta mi treba, takođe i ljudi iz opštine, volontreri. Od kolega zvali su me Merima Njegomir, Novica Negovanović i Bojana Stamenov… Bojana i ja smo zajdno bile na Farmi, ostale smo u dorbim odnosima. Baš me je pozitivno iznenadila kada me je pozvala – rekla nam je Lepa i otkrila koji kolega joj je poslao domaću hranu i napunio frižider – rekla je Lepa tada.

– Era Ojadinić mi je poslao kokošku koju sam jedva ubacila u frižider, poslao mi je puno toga, domaće kobasice, rebra za pasulj… Zapanjila sam se njegovim gestom, pa sam ga zvala i zahvalila mu se – ispričala nam je pevačica tom prilikom.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Admin

Read Previous

3 criminal complaints against fake surgeon from Belgrade: Patients publicly show their disfigurement

Read Next

Mlada profesorka iz Užica svojim “fićom” privlači poglede gde god da krene