Ženska prijateljstva su ključna za sreću, a evo zašto je važno da ih negujete – WANNABE MAGAZINE

Volimo svim srcem i dajemo se celim svojim bićem, spajamo nespojivo. Mi smo od čelika, ali i nežni cvet – mi smo žene. U vrtu trnja i korova, žene pronalaze nove pupoljke i jedinstvene cvetove koji predstavljaju svaku ženu ponaosob. Negujemo se i zalivamo međusobno, ali i jedna drugu hranimo neograničenom podrškom i osvetljavamo put u trenucima „tame“. Svaka žena je jedinstvena, ali nam je jedna nit zajednička – uzajamno se držimo zajedno, pomažemo se i s ponosom možemo da kažemo da je život zaista lep.

Središnje mesto parfema krasi opojan miris raskošnog irisa koji je sada deset puta koncentrisaniji u odnosu na izvornu formulu, te pruža osećaj svežine celog dana. Sočni akord crne ribizle daje svežinu toplom i mlečnom akordu smokve, te će samo nekoliko kapi uspeti da formiraju sećanje koje će biti tu za ceo život. Kristalni osmeh na novoj vanvremenskoj bočici transformisan je u beskrajne talase i poručuje da širimo sreću gde god da smo. Kap koja pada na površinu vode stvarajući te beskrajne talase bila je inspiracija za kreiranje bočice.

Svet bez zajedništva, prijateljstva i mirisa bi lako mogao da se uporedi sa svetom bez muzike, svetom bez boja, ali i bez umetnosti. Parfem Lancôme, La Vie est Belle Iris Absolu ima tu sposobnost da zaokruži priču, pojača joj važnost i podseti nas zašto je život lep. Zagrlite svoje prijateljice i kažite im koliko ih volite jer su one te koje vas guraju napred, koliko i vi njih.

Novi Lancôme La Vie est Belle dostupan je u svim Sephora i Jasmin parfimerijama, kao i na Jasmin web-sajtu. Za više informacija o Lancôme novitetima posetite njihovu Instagram i Facebook stranicu.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Odeća za prelazni period koja će vam pomoći da lakše dočekate proleće

Read Next

Нова услуга Е-Таленти, Беговић: Олакшана процедура за стипендисте