ZAVRŠENA SKADARLIJA – VEĆ NAJAVLJENI NOVI RADOVI – Beograduživo.rs

Sinoć su završeni radovi na rekonstrukciji Skadarske ulice, a preostalo je samo da se na ulazu iz Zetske ulice postave potapajući sa kamerama. Do postavke stubića, biće raspoređene fizičke prepreke.

Na ovaj način želja je da se preči ulazak motornih vozila u Skadarliju, osim dostavnih vozila sa posebnim dozolama prema kojima mogu da saobraćaju u ovoj ulici u određeno vreme tokom jutra.

Već su najavljena nova ulaganja u ovu boemsku četvrt. Prema najavama, uskoro će biti rekonstruisane četiri fasade, a planira se i uređenje kuće Đure Jakšića.

DA LI ĆE SE ODRŽATI BEER FEST 2021?

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

Preuzeto sa: https://www.beograduzivo.rs/feed/

Admin

Read Previous

ZAKLJUČAVANJE AKO SE NE VAKCINIŠEMO? – Beograduživo.rs

Read Next

KORONA VIRUS COVID-19 U SRBIJI – AKTUELNO STANJE – Beograduživo.rs