Zavirite u vilu u koju je Miloš Bojanić uložio 1,5 miliona evra: Sve pršti od luksuza!

– Tek smo skoro to krenuli. Moja supruga i jedna njena drugarica, koja ima iskustva sa time, to vode. Ona je menadžerka – rekao je pevač

Miloš Bojanić

Miloš Bojanić; Foto: ATA images

Pevač Miloš Bojanić i njegova supruga Branka poseduju vilu na obroncima Fruške gore za koju se pisalo da je pevač u nju uložio 1,5 miliona evra.

Zamak je na prodaju, a pošto nema žurbe, dok ne naiđe kupac, pevač i njegova supruga odlučili su da ga izdaju. Vest o prodaji osvanula je pre nekoliko godina, a dok kuća ne bude prodata vrata su otvorena za sve one koji žele da provedu dan, dva ili više u njoj, pa čak i da prave proslave ili jednostavno dođu na odmor.

Bojanić trenutno sa suprugom boravi u Crnoj Gori, a kako je otkrio, kuća koji je pravi raj na zemlji, izdaje se tek nedelju dana.

– Tek smo skoro to krenuli. Moja supruga i jedna njena drugarica, koja ima iskustva sa time, to vode. Ona je menadžerka. Vila je ostala na prodaju, ali sad, ne žurimo, videćemo. Suprugina ideja je bila da se to izdaje, ona je bila zainteresovana za to. Ja renoviram ovu kuću na moru, a ona voli da se i ona nečime zanima, pa je predložila izdavanje – otkrio je Miloš.

– Rekla je: “Mužu, da se napravi bazen i napolju, napravi mi ovo, sredi mi ono”, ja to napravim, a ona to sad radi. U fazi izdavanja smo nedelju dana. To što ima bazen i unutra i napolju je velika prednost – rekao je pevač za 24sedam.

– Meni se sve sviđa! Pa, vidite fotografije, to je raj na zemlji. Ali, šta da vam kažem, ja sam to i projektovao, gradio svojim rukama, sve. Ovo mi je peta kuća po redu i kad me pitate od mojih petoro dece – koje vam se najviše sviđa (smeh)… Sve mi se sviđa, svaki detalj. Neke prethodne sam i prodao, pa ono što pogrešimo na jednoj, onda na drugoj ispravimo, ali ova dva bazena su toliko dominantna i toliko se usaglašavaju… – rekao je Bojanić.

– Mada, nama nije bio potreban ovaj bazen napolju. Ali, Branka kaže: “Napravi ti, pa da ja to iznajmljujem”. Sad vidim da je to bila dobra odluka – ističe pevač i dodaje kako uopšte ne ulazi u to koja je cena, budući da sve vodi njegova supruga.

Miloševa supruga Branka otkrila je da je na ovom projektu mesecima vredno radila.

– Mi samo što smo krenule da radimo to, pa su cene tek promotivne. Maj je, početak, a za jul i avgust ćemo već ići na gore. Ovo je stvarno raj na zemlji. Dva, tri meseca sam aktivno radila, preuredila, sredila, da to sve izgleda još bolje, kao sad na slikama. Kompletno se kuća renovirala, da bude baš onako – pravi dvorac. Ipak smo mi živeli tu. Sve je sad novo, drugačije, lepše, bolje. Baš je za pravo uživanje i za prave goste – rekla je Miloševa supruga.

– Cene su promotivne i, osim što smo tek počele, zato što sve zavisi od dana, koliko osoba dolazi, da li dolaze ljudi sa porodicom da uživaju na vikend ili proslavu, manji rođendan, devojčako veče… Sve zavisi. Javljaju se svi i mlađi i stariji. Svima se dopada i svi nam pišu. Klinci bi najviše voleli žurke da prave, ali to baš (smeh)… Nije za to. Ovo je više za malo veći nivo. Za uživanje, opuštanje, da srednje generacije iskoriste mir i tišinu – zaključila je pevačeva žena.

Podsetimo, vila koju je pevač sagradio za sebe i suprugu nalazi se na obroncima Fruške gore, nedaleko od Sremske Kamenice i pruža neverovatan ugođaj i pogled. Pisalo se da je u nju uložio milion i po evra, kao i da je planirao da je proda po tri puta manjoj ceni.

Vila ima 180 kvadrata i poseduje pet velikih prostorija koje su Branka i Miloš ranije uredili baš po svojoj želji i meri, pa se u nju i uselili. Nešto kasnije odjeknula je vest da su ipak rešili da je prodaju.

Video: Ovog retkog lepotana vozio je Tito, a sada je u rukama Miloša Bojanića

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Admin

Read Previous

Ekskluzivno: Džejms Bond stiže u Srbiju

Read Next

Klasični Fića na baterije kreće u osvajanje Evrope: Nostalgija na četiri točka za 25.000 evra