• February 27, 2024

Zavirite u ekskluzivan goodie bag: Predstavljamo trenutno najaktuelnije proizvode na tržištu

Ono po čemu se Maybelline Falsies Lash Lift razlikuje od drugih jeste moćna formula! Naime, ova maskara poseduje dvostruko zakrivljenu četkicu koja pruža efekat podizanja, i formulu postojanu tokom celog dana. Maybelline Falsies Lash Lift  daje smeo izgled podignutih trepavica, bez odlaska u salon i skupih kozmetičkih tretmana. 

Za najbolje rezultate nanošenja Maybelline Falsies Lash Lift maskare, držite četkicu uz trepavice i prevucite od korena do vrha cik-cak pokretima. Nanesite je u slojevima da biste postigli smeli volumen, odnosno, dok ne dobijete željeni efekat. Ne dozvolite da se osuši između slojeva.

Maybelline New York Superstay Vinyl INK tečni ruž za usne, zahvaljujući color lock tehnologiji, obezbeđuje dugotrajnu postojanost na usnama i sprečava razmazivanje – uz pružanje visokog sjaja! 

Tečni ruž Maybelline Superstay Vinyl INK dolazi u 20 bogatih nijansi sa dugotrajnom formulom za potpunu pokrivenost i sa sjajnom završnicom na usnama – bez osećaja lepljenja – što Maybelline Superstay Vinyl INK čini savršenim karminom za sve prilike!

Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji, Maybelline Superstay Vinyl INK će vam pružiti hranljivu negu i postojanost do 16 časova, tako da ćete izgledati savršeno u svakom trenutku – bilo da ste na poslu, svečanom ručku ili podijumu za ples!

Nanesite tečni ruž Superstay Vinyl INK na usne i uživajte u sjaju i pigmentovanoj boji koja traje celog dana. Pre nego što ga namažete, obavezno ga protresite najmanje pet sekundi. Naravno, kao i obično, karmin aplicirajte na čiste, suve usne i ostavite da se potpuno osuše.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Najslađi praznični heroj je stigao u našu zemlju: Ko je Rakun Raša i šta je njegova misija?

Read Next

Жена којој је привремено забрањено да абортира, напустила Тексас