ZAUSTAVLJENA TROJICA VOZAČA – VOZILI PIJANI I POD DEJSTVOM NARKOTIKA – Beograduživo.rs

ZAUSTAVLJENA TROJICA VOZAČA – Pripadnici saobraćajne policije u Beogradu prilikom kontrole saobraćaja otkrili su trojicu vozača koji su upravlјali vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, od kojih je jedan bio i pod dejstvom alkohola.

Policija je noćas oko 00.50 časova na Paliluli zaustavila tridesettrogodišnjeg vozača automobila marke „ford fijesta“ koji je, kako je droga testom utvrđeno, bio pozitivan na kokain, dok je alkotestiranjem ustanovlјeno da ima 1,08 promila alkohola u organizmu.

Saobraćajna policija je jutros oko 3.47 časova na auto-putu Beograd-Niš, na teritoriji Voždovca, zaustavila dvadesetšestogodišnjeg vozača „mazde“ koji je upravlјao automobilom brzinom od 147 kilometara na čas, na delu gde je saobraćajnim znakom ograničenje 80. Dalјom proverom je ustanovlјeno da nema vozačku dozvolu ni za jednu kategoriju vozila, dok je droga testom utvrđeno da je pozitivan na kanabis.

Takođe, sinoć oko 21.48 časova policija je u Mirijevskom bulevaru zaustavila dvadesetdevetogodišnjeg vozača automobila „reno laguna“, a nakon što je podvrgnut droga testu, ustanovlјeno je da je pozitivan na THC-10. Svi vozači su zadržani u službenim prostorijama policije i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Najnovije na Beograduzivo.rs:

Izvor: mup.gov.rs

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI

Preuzeto sa: https://www.beograduzivo.rs/feed/

Admin

Read Previous

WhatsApp priprema novu funkciju: Uskoro prebacivanje četova sa Androida na iOS

Read Next

ISKLJUČENJA STRUJE ZA PONEDELJAK, 24. JANUAR – Beograduživo.rs