• March 4, 2024

Zašto vam još nije odgovorio na poruku – prema horoskopu

Sedite napeti kao struna, zavaravajući sebe da vas nije briga i da vam to što radite (gledate, slušate, čitate) baš obuzima svu pažnju, a zapravo ste na autopilotu. Sva pažnja vam je u ušima – pojačali ste ton, da vam slučajno ne promakne znak da je stigla poruka, proveravate telefon svakih pet minuta, da se slučajno nešto nije pokvario, dok frustracija raste. Možda nije video poruku? Pa nije vas valjda samo sinovao? Nešto se desilo što mu je skrenulo pažnju? Javiće se kasnije (kad, več je prošlo pet sati?!). Da li je moguće da mu je slanje poruke tolika gnjavaža? Ili poslednja stvar koju ima na umu? Ili nešto treće?

Da, moguće je. I sve što ste pomislili i sve što vam još nije palo na pamet. Za mnoge muškarce, slanje poruke je složen manevar, koji ih toliko iscrpljuje, da moraju malo da dremnu. Nivo opterećenja i način nošenja sa tolikim zahtevom – zavise od toga šta su u horoskopu. Možda će vam malo laknuti od astrološkog objašnjenja!

Evo zašto ste ostali bez odgovora na poruku – prema horoskpu

Ovan

Pročitao je vašu poruku i smislio je odgovor. To je bio dobar odgovor, on se zadovoljno nasmešio svojoj muževnoj duhovitosti i načinu na koji vlada stvarima i u njegovoj glavi, stvar je gotova. Nije ni morao da pošalje tu poruku da bi se osećao dobro zbog sebe i zato je jednostavno – zaboravio.

Bik

On je temeljan i strpljiv i to je često vrlo mudro. Pošto je siguran u neke principe mudrosti – kao što je uzimanje vremena za razmišljanje – on je razmišljao i smišljao savršen odgovor i prepravljao ga u glavi toliko puta, dok nije odustao i rešio da sačeka da mu dođe inspiracija. I tako je slanje poruke prepustio muzi i u međuvremenu uzeo da radi nešto drugo.

Blizanci

Slanje poruke je za Blizance zahtevno, jer su perfekcionisti. Obojica. Smislio je on svojim brzim merkurovskim umom gomilu odgovora, ali ni jedan ne odražava baš precizno ono najbolje, najduhovitije i najbistrije što ima da ponodi. Što obe njegove strane imaju da ponude.

Rak

Rak jednostavno mrzi kuckanje. Slanje poruke je tako bezlično i ograničeno. On želi da vas pozove, da čujete njegov prijatan glas i da vas oblije toplina od njega. I želi da ima dovoljno vremena za to, ništa na brzaka. I zato još uvek čeka (zar je moguće da je prošlo deset godina?!)

Lav

Znate kako, nema lakšeg načina da se ovo kaže. Imao je pametnija posla i slanje poruke mu uopšte nije bilo na radaru. Šta je radio? Pa gledao je svoju omiljenu emisiju. Slušao podkast. Čitao. Divio se sebi u ogledalu.

Devica

On nije video vašu poruku (proverite, nije sinovao) – jer da jeste, odmah bi odgovorio. Ako je ikada bude video, baš to će vam i napisati.

Vaga

Kod Vage morate da stanete u red i da strpljivo čekate. Zašto mislite da bi prvo trebalo vama da odgovori? Mnogi imaju prednost i to ne zato što mu se više sviđaju, ili što ga vi ne zanimate, nego zato što, jednostavno, imaju prednost – oni su tu pre vas. Njegovi brojni prijatelji, rođaci, kolege i poslovni partneri sa kojima održava srdačnu prepisku stoje u redu odavno, od kad ga poznaju. Budite strpljivi.


Pročitajte i ovo: Toksična ljubomora prema horoskopu – kako svaki znak ludi od ljubomore

Škorpija

Uhvatilo ga je jedno od njegovih električnih superćelijskih olujnih raspoloženja, koja se odvijaju u nepreglednim i nedokučivim dubinama njegove duše, dok on mirno sedi, ili čita novine, ili nešto radi. On čeka da se razvedri i stabilizuje, jer ne želi da vas ubode i povredi. Jeste malo jezivo.

Strelac

Da li ste sigurni da on uopšte ima telefon? Ako ga ima, možda ga je (opet) izgubio, ili se naučio pameti, pa ga uopšte ne nosi sa sobom da ga ne bi izgubio, dok vitla ko zna gde, uživajući u ko zna kakvoj neodoljivo zabavnoj avanturi. Što bi možda rado podelio sa vama, ali ne može da vam se javi, jer nije poneo telefon.

Jarac

Slanje poruke nekoj osobi koja još nema utvrđeno (potpisano i pečatirano) mesto u njegovom životu je poslednje od poslednjeg čega bi se u životu setio. On je ozbiljan čovek, zauzet. Mora da stiče i gradi karijeru i razmišlja o tome kako da osigura svoju buduću porodicu. Nema on kad da se kucka sa vama.

Vodolija

Uzvišena zvezda zodijaka ima širom otvoreno treće oko i tačno zna da ne treba da vam smeta. Vi sigurno imate neka svoja interesovanja i radite nešto u čemu ne želite da vas neko prekida. Analizirate najnoviju teoriju zavere, ili učestvujete u nekoj ekološkoj akciji. Na vašem mestu, on zaista ne bi imao vremena za slanje poruke.

Ribe

On sedi i razmišlja. O onome što ste napisali. Šta ste time hteli da kažete? Pokušava da uspostavi telepatsku vezu sa vama, da bi shvatio kako vaš um radi i šta tačno znači ono „šta misliš da se vidimo sutra“. Duboko je zadubljen u tumačenje i nema izgleda da će mu uskoro sinuti.

Pročitajte i ovo: Horoskopski znaci koji mogu pronaći ljubav kad to najmanje očekuju

Naslovna fotografija: instagram.com/emperiance

Brankica Milošević

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Modni plan za januar 2024: Nosimo autfite koji će nam razvedriti zimske dane

Read Next

Влада усвојила Програм прилагођавања на измењене климатске услове са Акционим планом