Connect with us

Lifestyle

Zašto se svaki znak horoskopa zaglavljuje u prošlosti

Published

on

Nemogućnost otpuštanja i zaglavljenost u prošlosti je nešto što svi iskusimo u nekom periodu života. Uporedite svoja iskustva sa astrološkom analizom uzroka zbog kojih se svaki znak može zaglaviti u prošlosti.

Zaglavljenost u prošlosti – prema horoskopu

Ovan

Ovnovi mogu iskusiti zaglevljenost u prošlosti zbog toga što im je teško da puste pogrešne ljude i udalje se od njih. Pogrešne osobe vas drže i ne dozvoljavaju vam da rastete i cvetate i vi to znate i borite se sa tim. Prihvatite da ne možete nikoga promeniti, niti mu pomoći, ako on to ne želi.

Bik

Dešava se da se zaglavite u prošlosti i vrtite ukrug, jer se plašite promene. Ne volite da izlazite iz svoje zone komfora i da zakoračujete u nepoznato i zato ćete se radije držati onog što poznajete, pokušavajući da oživite ono pozitivno što ste doživeli i želite i dalje da doživljavate.

Blizanci

Zaglavljenost u prošlosti se kod vas dešava iz sentimentalnih razloga – ne možete da nastavite dalje, jer osećate da je to uvreda za ljude koje ste izgubili. Pokušajte da izlečite svoje srce i da budete dobri prema sebi – ljudi koji više nisu u vašem životu (ili nisu živi), želeli bi da uradite ono što je najbolje za vas i da budete srećni.

Rak

Verujete da su vaši najbolji dani iza vas, bojite se prolaznosti i starenja i jednostavno ne želite da pustite. Vaša čuvena rakovska dinamika – korak napred, dva koraka nazad, uvek drži deo vas u „retrogradnom hodu“. Ohrabrite se i osnažite – verujte da je mnogo dobrih stvari tek pred vama i pokušajte da više živite u sadašnjosti.

Lav

Zaglavljenost u prošlosti vas drži usidrene u mestu, samo zato što ne želite da se pomerite sa mesta na kome ste doživeli toliko lepih stvari. Ne bojte se da ćete ih zaboraviti ili manje vrednovati ako krenete dalje – one su deo vas, ugrađene su u vašu ličnost i uvek će vas obasjavati i grejati iznutra.

Devica

Skloni ste da fizički ostajete na istom mestu, pa otuda i zaglavljenost u prošlosti. Potrebno je da se pomerite, otvorite za nova iskustva, da malo više putujete i proširite svoje vidike.


Pročitajte i ovo: Osobine zbog kojih pripadnik svakog horoskopskog znaka može biti dobar muž

Vaga

Potrebno vam je mnogo vremena da procesuirate i iscelite svoje srce i zaglavljenost u prošlosti se dešava kada niste dovoljno govorili o svom bolu i preduzeli korake da prevaziđete ono kroz šta ste prošli. Dopustite drugima da vam pomognu i olakšaju – ne morate uvek vi biti stub oslonca i glas razuma.

Škorpija

Zaglavljujete se u prošlosti iz sličnih razloga kao Lavovi – uživali ste, imate srećne uspomene i ne želite da ih pustite. Takođe, kao Rakovi strahujete da su vaši najbolji dani prošli i ne vidite da u budućnosti može biti bolje. Upamtite da se potrebe i kvalitet doživljavanja sa godinama menjaju – vaša buduća iskustva će biti kvalitetna i dragocena, ne u poređenju sa prošlošću, već u skladu sa vašim vrednostima i potrebama.

Strelac

Kada niste sigurni šta želite od svoje budućnosti, dešava se da se zaglavite i držite prošlosti. Ovo je negativan emocionalni obrazac u kome je lakše razmišljati o tome koliko ste izgubili, nego nadati se onome što možete dobiti. Iskoristite svoju fluidnost i ljubav prema istini da nastavite dalje.

Jarac

Zaglavljenost u prošlosti se dešava kad nemate dovoljno vere u sebe i plašite se da rizikujete. Svaki vid neizvesnosti i neorganizovanosti vas čini nervoznim, a budućnost ne možete predvideti i kontrolisati. Umirite svoj um razmišljanjem o tome da ono što činite u sadašnjosti oblikuje vašu budućnost i usredsredite svoje snage na delovanje sada i ovde.

Vodolija

Nema ljubaznijeg načina da se ovo kaže – zaglavljeni ste u prošlosti jer ste lenji. Ne želite da radite na izgradnji budućnosti, promeni svojih shvatanja i uverenja, mrzite da nešto morate i opirete se promenama svom snagom. Volite svoju udobnost i povlađujete sebi. Ali, niko nema prava da vas osuđuje. Ako ste srećni sa sobom tu gde ste, sve je u redu.

Ribe

Volite stvari takve kakve jesu i vaša zaglavljenost u prošlosti je vaš izbor – kada nešto rešite, umete da budete tvrdoglavi, barem koliko i Bikovi i Vodolije. Možda ne priznajete da su vam potrebne promene, a možda i nisu – održavanje nepromenljivog stanja stvari je veština kojoj se moramo diviti.

Pročitaje i ovo: Samospoznaja koju vam je donela prethodna veza – prema horoskopu

Naslovna fotografija: instagram.com/

Brankica Milošević

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Continue Reading

Lifestyle

Šta su aformacije (za razliku od afirmacija) i kako vam pomažu da se osnažite?

Published

on

By

Nemamo naviku da koristimo aformacije (kao ni afirmacije), to je nešto što moramo da naučimo, usvojimo i primenjujemo svesno i namerno. Najbliže što prilazimo aformacijama jeste kad prosto ne možemo da verujemo svojoj sreći i pitamo se čime smo je zaslužili sreću.

Ali zato nam sasvim dobro ide kad sebe treba da osudimo i kaznimo – pitanja poput „kako sam mogla da budem toliko glupa?“ ili „šta sam sad opet zabrljala?“ ili „šta nije u redu sa mnom?“ sleću sa naših usana lako i bez zadrške i padaju na plodno tle osećanja krivice i samosabotaže.


I kad se ponekad zapitamo zašto nam se dešavaju stvari koje nam se dešavaju, verovatno zaključujemo da nam nedostaju neki bitni kvaliteti, koje drugi, “normalni” ljudi,  imaju. Negativan samogovor, kritike i osude koje tako olako upućujemo sebi, odraz su bitne podrške koja je izostajala u našem formativnom dobu, u detinjstvu, kao i u osetljivim tinejdžerskim godinama – a gotovo da nema tinejdžera koji ne misli da sa njim nešto nije u redu i koji se ne poredi sa drugima na sopstvenu štetu. Te navike rastu sa nama, čak i kad se osnažimo kroz sazrevanje i iskustvo, potrebno je mnogo namernog i svesnog rada na sebi, da „pokrijemo“ nesigurnosti iz detinjstva, da poverujemo da smo dobri, pametni, normalni, zaslužni i da počnemo da volimo sebe i da se prema sebi lepo ponašamo.

Aformacije su jedna od mnogih tehnika lepog ponašanja prema sebi i mogu vam biti zanimljivije i uverljivije od afirmacija – može vam biti lakše da radite sa njima, jer su u formi pitanja.

Aformacije su, dakle, dobra i osnažujuća pitanja koja sebi postavljate, a koja pretpostavljaju da se ono što želite već dogodilo. Slično kao afrimacije, a opet, različito.

Dakle, umesto da kažete „ja sam snažna i samouverena“ mogli biste da se zapitate „zašto sam tako snažna i samouverena“, a ovaka pitanja mogu podići vašu vibraciju i promeniti podsvesne misaone obrasce iz negativnih u pozitivne, menjajući uverenja o sebi i onome za šta ste sposobni.

Pročitajte i ovo: Tehnika sidrenja – kako da promenite svoje ponašanje

Kako aformacije rade i kako se razlikuju od afirmacija

Aformacije aktiviraju podsvest da traži odgovore, pre nego što se mozak uključi sa svojom racionalizacijom, logikom i obrascima.

Ljudskim ponašanjem upravljaju dve osnovne sile, a one su izražene pitanjima „zašto“ i „kako“. „Zašto“ je motiv koji vas pokreće na neku radnju, a „kako“ je metod izvođenja te radnje. Drugačije rečeno, možda znate kako da nešto uradite, ali niste voljni ili dovoljno motivisani da to uradite. Motivacija je od suštinske važnosti i zbog toga aformacije uvek počinju rečju „zašto“ – one vam možda ne daju jasnoću, ali vas pokazuju pravac.

Dok je afirmacija izjava koju dajete o nečemu što biste želeli da bude istinito, aformacija je pitanje koje pretpostavlja da je ono što želite već ostvareno. I jedno i drugo su moćni alati uma. Afirmacije vas podtvrđuju – „ja sam srećna i zdrava“, „ja prihvatam izobilje“, „ja sam uspešna i voljena“ i to su dobre, osnažujuće izjave, zbog kojih se, međutim, možete osećati – glupo. Problem je u tome što ovakvim izjavama ne možete u potpunosti da verujete, čak ni ako želite. Morate se uveriti u svoju vrednost i zaslužnost, morate poverovati da zaista jeste dobri, vredni ljubavi i uspešni i da zaslužujete sve najbolje za sebe, da biste prigrlili pozitivne izjave i da bi one podržale vašu vibraciju i podigle je.


Kad pozitivne izjave struktuirate kao pitanja i zapitate se „zašto sam srećna i zdrava?“ ili „zašto sam vredna ljubavi?“ pozvani te da pronađete odgovore koji su zapravo moguća rešenja ili vas mogu dovesti do rešenja za situacije koje vas muče.

Vašem racionalnom umu je teže da „napadne“ sugestije koje sebi dajete putem aformacija, nego tvrdnje koje postavljate kroz afirmacije – nesvesni um je brži u traženju odgovora od svesnog.

U suštini, mnoge odgovore možete dobiti tako što ćete postaviti prava pitanja, aformativna ili drugačija. Ajnštajn je jednom rekao: „Kad bih imao sat vremena da rešim neki problem od koga mi zavisi život, prvih 55 minuta bih proveo tražeći pravo pitanje. Jer, kad imam pravo pitanje, problem mogu da rešim za 5 minuta.“

Kad postavljate pitanja, mozak kreće u potragu za odgovorima, jer je dizajniran da izvršava zadatke – izvršavanje zadataka daje nam svrhu i smisao. Zato, počnite sebi da postavljate pitanja – kroz aformacije i u svakoj drugoj formi. Kad počnete da dobijate odgovore, znaćete da tehnika radi.

Pročitajte i ovo: 7 načina da ponovo osmislite svoj život – kad se nađete u klopci besmisla

Naslovna fotografija: instagram.com/mao.ge

Brankica Milošević

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Continue Reading

Lifestyle

Ovo su dobitnici i upečatljivi autfiti sa svečane dodele Tony nagrada

Published

on

By

Sinoć su u Linkoln centru u Njujorku dodeljene Tony nagrade 2024, za najbolja ostvarenja iz sveta pozorišta. Među dobitnicima su se našle brojne poznate ličnosti, ali i nova lica na pozorišnoj sceni.

Posebno se istakao britanski glumac Daniel Radcliffe, svetski poznat po ulozi Harryja Pottera, koji je osvojio svog prvog Tonyja za najboljeg sporednog glumca u mjuziklu za ulogu u predstavi “Merrily We Roll Along”.

U emotivnom govoru zahvalio se pokojnom Stephenu Sondheimu što je napisao tu seriju pesama koje su “dar za pevanje svake večeri”. Inače, “Merrily We Roll Along” proglašen je za najbolju obnovu mjuzikla, a Radcliffov kolega Jonathan Groff osvojio je Tonyja za glavnu mušku ulogu.

Dobitnici Tony nagrade 2024. i najupečatljiviji autfiti

Svoj prvi Tony osvojili su i Jeremy Strong, zvezda serije “Succession”, za glavnu ulogu u drami “An Enemy of the People”, kao i Sarah Paulson za glavnu žensku ulogu u predstavi “Appropriate”.  Najboljim sporednim glumcima proglašeni su Will Brill za ulogu u drami “Stereophonic”, odnosno, Kara Young u komadu “Purlie Victorious”.

Angelina Jolie je zablistala u kreaciji nalik grčkih boginja, obavijena haljinom od morsko zelenog somota iz modne kuće Atelier Versace. Jolie je blisko sarađivala sa stilistom Stevenom La Fuenteom kako bi sklopila ovaj zadivljujući debi na crvenom tepihu. Angelinu je pratila ćerka Vivienne, koja je nosila usklađeni komplet zelenog sakoa i pantalona uz belu košulju.

Sarah Paulson i Prada odavno važe za modni spoj made in heaven. Za osvajanje svog prvog Tonyja, Paulson je odabrala crno-belu haljinu koja je sadržala čipkasti šablon sa šljokicama i zavodljivim svilenim mašnama pričvršćenim na ramenima.

Kada su u pitanju mjuzikli, “The Outsiders” je odneo pobedu kao najbolje novo ostvarenje, dok su nagrade za glavne uloge pripale Maleahi Joy Moon i Kecii Lewis za “Hell’s Kitchen“. 

Istorijski momenat obeležila je kostimografkinja Dede Ayite, postavši prva Afroamerikanka koja je osvojila Tonyja u toj kategoriji za predstavu “Appropriate”. Ostali značajni dobitnici su Shaina Taub za knjigu mjuzikla “Suffs” i Justin Peck za koreografiju u plesnom mjuziklu “Illinoise”.  

Ariana DeBose se odlučila za haljinu Oscar de la Renta sveže skinute sa piste kako bi zablistala na crvenom tepihu.

U dramskim kategorijama, “Stereophonic” je proglašen najboljom novom predstavom, a za režiju je nagrađen Daniel Aukin

Tony nagrade: Kompletna lista dobitnika

Best Musical

Hell’s Kitchen

Illinoise

The Outsiders

Suffs

Water for Elephants

Best Revival of a Musical

Cabaret at the Kit Kat Club

Gutenberg! The Musical

Merrily We Roll Along

The Who’s Tommy

Best Direction of a Musical

Maria Friedman — Merrily We Roll Along

Michael Greif — Hell’s Kitchen

Leigh Silverman — Suffs

Jessica Stone — Water for Elephants

Danya Taymor — The Outsiders

Best Performance by a Leading Actor in a Musical

Brody Grant — The Outsiders

Jonathan Groff — Merrily We Roll Along

Dorian Harewood — The Notebook

Brian d’Arcy James — Days of Wine and Roses

Eddie Redmayne — Cabaret at the Kit Kat Club

Best Performance by a Leading Actress in a Musical

Eden Espinosa — Lempicka

Maleah Joi Moon — Hell’s Kitchen

Kelli O’Hara — Days of Wine and Roses

Maryann Plunkett — The Notebook

Gayle Rankin — Cabaret at the Kit Kat Club

Best Performance by a Featured Actor in a Musical

Roger Bart — Back to the Future

Joshua Boone — The Outsiders

Brandon Victor Dixon — Hell’s Kitchen

Sky Lakota-Lynch — The Outsiders

Daniel Radcliffe — Merrily We Roll Along

Steven Skybell — Cabaret at the Kit Kat Club

Best Performance by a Featured Actress in a Musical

Shoshana Bean — Hell’s Kitchen

Amber Iman — Lempicka

Nikki M. James — Suffs

Leslie Rodriguez Kritzer — Monty Python’s Spamalot

Kecia Lewis — Hell’s Kitchen

Lindsay Mendez — Merrily We Roll Along

Bebe Neuwirth — Cabaret at the Kit Kat Club

Best Book of a Musical

Kristoffer Diaz — Hell’s Kitchen

Bekah Brunstetter — The Notebook

Adam Rapp and Justin Levine — The Outsiders

Shaina Taub — Suffs

Rick Elice — Water for Elephants

Best Original Score

Adam Guettel — Days of Wine and Roses

David Byrne and Fatboy Slim — Here Lies Love

Will Butler — Stereophonic

Shaina Taub — Suffs

Jamestown Revival and Justin Levine — The Outsiders

Best Orchestrations

Timo Andres — Illinoise

Will Butler and Justin Craig — Stereophonic

Justine Levine, Matt Hinkley, and Jamestown Revival — The Outsiders

Tom Kitt and Adam Blackstone — Hell’s Kitchen

Jonathan Tunick — Merrily We Roll Along

Best Choreography

Camille A. Brown — Hell’s Kitchen

Annie-B Parson — Here Lies Love

Rick and Jeff Kuperman — The Outsiders

Justin Peck — Illinoise

Jesse Robb and Shana Carroll — Water for Elephants

Best Scenic Design in a Musical

Amp featuring Tatianna Kahvegian — The Outsiders

Robert Brill and Peter Nigrini — Hell’s Kitchen

Takeshi Kata — Water for Elephants

David Korins — Here Lies Love

Riccardo Hernández and Peter Nigrini — Lempicka

Tim Hatley and Finn Ross — Back to the Future

Tom Scutt — Cabaret at the Kit Kat Club

Best Costume Design in a Musical

Dede Ayite — Hell’s Kitchen

Linda Cho — The Great Gatsby

David Israel Reynoso — Water for Elephants

Tom Scutt — Cabaret at the Kit Kat Club

Paul Tazewell — Suffs

Best Lighting Design in a Musical

Brandon Stirling Baker — Illinoise

Isabella Byrd — Cabaret at the Kit Kat Club

Natasha Katz — Hell’s Kitchen

Bradley King and David Bengali — Water for Elephants

Brian MacDevitt and Hana S. Kim — The Outsiders

Best Sound Design of a Musical

M.L. Dogg and Cody Spencer — Here Lies Love

Kai Harada — Merrily We Roll Along

Nick Lidster for Autograph — Cabaret at the Kit Kat Club

Gareth Owen — Hell’s Kitchen

Cody Spencer — The Outsiders

Best Play

Jaja’s African Hair Braiding

Mary Jane

Mother Play

Prayer for the French Republic

Stereophonic

Best Revival of a Play

Appropriate

An Enemy of the People

Purlie Victorious: A Non-Confederate Romp Through the Cotton Patch

Best Direction of a Play

Daniel Aukin — Stereophonic

Anne Kauffman — Mary Jane

Kenny Leon — Purlie Victorious: A Non-Confederate Romp Through the Cotton Patch

Lila Neugebauer — Appropriate

Whitney White — Jaja’s African Hair Braiding

Best Performance by a Leading Actor in a Play

William Jackson Harper — Uncle Vanya

Leslie Odom, Jr. — Purlie Victorious: A Non-Confederate Romp Through the Cotton Patch

Liev Schreiber — Doubt: A Parable

Jeremy Strong — An Enemy of the People

Michael Stuhlbarg — Patriots

Best Performance by a Leading Actress in a Play

Betsy Aidem — Prayer of the French Republic

Jessica Lange — Mother Play

Rachel McAdams — Mary Jane

Sarah Paulson — Appropriate

Amy Ryan — Doubt: A Parable

Best Performance by a Featured Actor in a Play

Will Brill — Stereophonic

Eli Gelb — Stereophonic

Jim Parsons — Mother Play

Tom Pecinka — Stereophonic

Corey Stoll — Appropriate

Best Performance by a Featured Actress in a Play

Quincy Tyler Bernstine — Doubt: A Parable

Juliana Canfield — Stereophonic

Celia Keenan-Bolger — Mother Play

Sarah Pidgeon — Stereophonic

Kara Young — Purlie Victorious: A Non-Confederate Romp Through the Cotton Patch

Best Scenic Design in a Play

dots — Appropriate

dots — An Enemy of the People

Derek McLane — Purlie Victorious: A Non-Confederate Romp Through the Cotton Patch

David Zinn — Jaja’s African Hair Braiding

David Zinn — Stereophonic

Best Costume Design in a Play

Dede Ayite — Appropriate

Dede Ayite — Jaja’s African Hair Braiding

Enver Chakartash — Stereophonic

Emilio Sosa — Purlie Victorious: A Non-Confederate Romp Through the Cotton Patch

David Zinn — An Enemy of the People

Best Lighting Design in a Play

Isabella Byrd — An Enemy of the People

Amith Chandrashaker — Prayer for the French Republic

Jiyoun Chang — Stereophonic

Jane Cox — Appropriate

Natasha Katz — Grey House

Best Sound Design of a Play

Justin Ellington and Stefania Bulbarella — Jaja’s African Hair Braiding

Leah Gelpe — Mary Jane

Tom Gibbons — Grey House

Bray Poor and Will Pickens — Appropriate

Ryan Rumery — Stereophonic

Pročitajte i ovo: Poslednja sezona serije “Suits” konačno stiže na Netflix – evo i kad

Naslovna fotografija: instagram.com/justjared

Nikola Gudelj

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Continue Reading

Lifestyle

Letnji must-have: Teksas šortsevi za sve prilike (prema izboru WNB stilista)

Published

on

By

Otkrijte savršene saputnike za svoje letnje avanture među našim odabranim modelima teksas šortseva. Bez obzira da li tražite klasičan kroj ili moderne detalje poput visokog struka, iscepanog dezena ili mikro dužine, ovi komadi donose nešto za svačiji ukus. Izaberite svoj omiljeni par i istaknite figuru – teksas šortsevi su nezaobilazni komad garderobe za tople dane.

Teksas šortsevi iz domaće ponude – prema izboru WNB stilista 

HUGO denim ženski šorts

Logo traka koja podseća na kaiš krasi HUGO Galara_2_B teksas šorts, dajući ovom komadu jedinstven i urban izgled. Regular fit kroj obezbeđuje udobnost i lako nošenje tokom celog dana. Kvalitetan denim garantuje izdržljivost i dugotrajnost, čineći ovaj šorts savršenim izborom za aktivne žene koje cene stil i funkcionalnost. Kombinujte ga uz jednostavnu majicu ili elegantnu bluzu za razne prilike, od opuštenih šetnji gradom do večernjih izlazaka.

teksasenskiorts1 ezgif.com webp to jpg converter Letnji must have: Teksas šortsevi za sve prilike (prema izboru WNB stilista)

SPORTMAX Chicca šorts

Autentični indigo teksas sa pohabanom završnom obradom čini SPORTMAX CHICCA šorts neodoljivim komadom odeće za sve ljubiteljke vintage stila. Pet praktičnih džepova pruža dovoljno prostora za sve vaše sitnice, dok šavovi u kontrastnim bojama i prilagođena dugmad dodaju dozu karaktera. Kožna marka sa reljefnim logom diskretno ističe brend, ne remeteći sveukupni izgled. Zahvaljujući čvrstom, prianjajućem kroju, ovi šortsevi savršeno prate liniju tela, ističući vašu figuru na najbolji mogući način.

teksasenskiorts2 ezgif.com webp to jpg converter Letnji must have: Teksas šortsevi za sve prilike (prema izboru WNB stilista)

Zara teksas šorts TRF visokog struka sa iscepanim detaljima

Visoki struk i iscepani detalji Zara teksas šortsa TRF linije osvajaju srca modernih devojaka, donoseći dozu nonšalantnosti i mladenačke energije. Iskrzane ivice nogavica daju mu poseban šmek i autentičnost, kao da je već proživeo mnoge avanture. Kao stvoren je za letnje festivale, opuštene izlaske i duge šetnje plažom.

teksas zenski sorts 3 Letnji must have: Teksas šortsevi za sve prilike (prema izboru WNB stilista)

Mango pamučna teksas šorts

Jednostavnost i udobnost su glavne odlike Mango pamučnog teksas šortsa. Kratki dizajn čini ga savršenim za tople letnje dane, dok srednji struk obezbeđuje optimalnu pokrivenost. Pet džepova pruža dovoljno prostora za sve vaše sitnice, a dekorativni iscepani detalji dodaju dozu mladenačke energije i nonšalantnosti. Predstavlja svestran komad garderobe koji možete nositi u raznim prilikama – od opuštenih šetnji gradom do izlazaka sa prijateljima.

teksasenskiorts4 ezgif.com avif to jpg converter Letnji must have: Teksas šortsevi za sve prilike (prema izboru WNB stilista)

Stradivarius teksas mikro šorts

Za sve hrabre i samouverene devojke, Stradivarius teksas mikro-šorts predstavlja obavezan modni dodatak. Izuzetno kratak kroj i visoki struk ističu figuru i duge noge, dok izlizani porubi donose dozu nonšalantne elegancije. Pet džepova pruža dovoljno prostora za sve vaše dragocenosti. Idealan je za vruće letnje dane i noći, kad želite da pokažete svoju zavodljivu stranu i ostavite utisak gde god da se pojavite.

teksasenskiorts5 ezgif.com webp to jpg converter Letnji must have: Teksas šortsevi za sve prilike (prema izboru WNB stilista)

Ermanno Firenze teksas šorts

Italijanski šarm i pažnja prema detaljima odišu iz Ermanno Firenze teksas šortsa. Izrađeni od blago izbledelog, nerastegnutog teksasa, ovi šortsevi tesnog kroja savršeno prate liniju tela. Zaobljen rub sa resama iz kojeg viri unutrašnji pamučni džep daje im posebnu draž, dok su asimetrični vezovi na prednjim i zadnjim džepovima prava poslastica za oči. Cvetni uzorak od crnog konca obrubljen belom bojom dodaje dozu romantike i ženstvenosti. Mali pojas od gajtana sa ukrasnim resama zaokružuje ovaj očaravajući komad odeće.

teksas zenski sorts 6 Letnji must have: Teksas šortsevi za sve prilike (prema izboru WNB stilista)

Pročitajte i ovo: Stylish načini da narednih meseci nosite sve vrste šortseva

Naslovna fotografija: pinterest.com

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Continue Reading

Trending

Copyright © 2024 BGD novine, powered by WordPress.