Zašto je podrška najvažnija i u čemu je to glumica Anđelka Prpić pronašla svoju savršenu podršku? – WANNABE MAGAZINE

Sve u životu je lakše onda kada imamo pravu podršku. Lakše je napraviti prvi korak, lakše je podići teret, lakše je zaplakati se, preboleti, biti jak. Kada imamo podršku, osećamo sigurnost i čvrsto stojimo sa obe noge na zemlji. Podrška je, složićemo se, neizmerno važna.

A šta predstavlja podršku našoj talentovanoj, uspešnoj glumici Anđelku Prpić? Anđelka tokom svog aktivnog dana balansira karijeru i majčinstvo, a neretko žuri sa fotografisanja na snimanje, i tako ukrug. Upravo u tim situacijama, “kada njene ruke nisu dovoljno duge i brze” – ona oseća podstrek svoje podrške da nastavi dalje, i bude bolja iz dana u dan.

Zato što je svesna važnosti podrške i komfora, Anđelka za sebe bira Skechers Arch Fit model patika – koje prate svaki njen korak. Unutrašnjost ovih patika, koja pruža ultimativnu podršku vašem stopalu, kreirana je od strane ortopeda nakon neverovatnih dvadeset godina prikupljanja podataka, i čak 120.000 skeniranih stopala. Skechers Arch Fit patike savršeno će se prilagoditi vašim stopalima, a zahvaljujući njihovom unutrašnjem ulošku koji pomaže oblikovanju vašeg stopala, smanjiće optrećenje i idealno rasporediti težinu. Uz to, đon Skechers Arch Fit patika obezbediće vašim koracima dodatnu stabilnost, a zahvaljujući njihovoj lakoći gotovo da ih nećete ni osetiti na stopalima. Plus, veoma su stajliš, lako se kombinuju sa svakodnevnim odevnim kombinacijama i možete ih oprati u veš-mašini – win, win, win!

Upravo onda kada joj je dan dug, kada nije sigurna gde se završava podrška koju pruža voljenim ljudima a gde počinje podrška koju oni pružaju njoj, kada žuri sa posla na intervju, sa intervjua na fotografisanje ili pak sa fotografisanja ka svom domu – Anđelka oseća da uz Arch Fit podršku može postići sve.

Njena porodica, oni koji je najbolje poznaju i oni koji su uvek tu za nju, najbolje razume kako izgleda biti u njenim cipelama – i zato su upravo oni njena životna podrška, pored one anatomske, koju joj pružaju Skechers Arch Fit patike. A kada ima podršku dragih ljudi, Anđelka je nepobediva. Kako i sama kaže, patike su najudobnije onda kada su jedne pored drugih, a mi se ne možemo više složiti sa ovom izjavom.

Podrška je važna, jer nam daje vetar u leđa onda kada nam se čini da smo se zakovali u mestu. Zato, ako ste spremni da iskoračite iz svoje zone komfora, pomerite se iz mesta, pojurite ka svojim snovima ili vam je potreban par patika koji će pratiti svaki vaš korak, ma koliko ih u jednom danu napravili – predlažemo vam da krenete Anđelkinim stopama i nabavite svoj savršen Skechers Arch Fit par patika. Šta čekate?

Svetski poznati brend Skechers je popularnost stekao zahvaljujući inovativnom dizajnu i udobnosti lifestyle obuće, a u njegovoj ponudi mogu se naći modeli patika za odrasle i decu. Obuća brenda Skechers dostupna je u 170 zemalja širom sveta, a odlikuje je veliki izbor različitih modela patika, koji se izdvajaju svojom siluetom, udobnošću, dizajnom i koloritom.

Skecher Arch Fit model patika možete naći u Skechers shopovima u Beogradu – u TC Delta City i TC Ada Mall, u Novom Sadu – u TC Promenada i Skechers shopu u Trg Slobode 2, u Nišu – u TC Delta Planet, kao i u BIG Fashion Outletu u Inđiji. Radi lakše pretrage Skechers i partnerskih prodavnica u kojima možete naći Skechers modele, posetite njihov veb-sajt.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Street style trendovi koje smo primetili na Londonskoj nedelji mode – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Zima još pokazuje zube, deset stepeni niža temperatura