Zaboravićete Diletu Leotu zbog nje: Ima snimak za odrasle na internetu i porede je s Kim Kardašijan!

Sportska voditeljka i novinarka koja diže temperaturu kad se pojavi bilo na utakmicama, bilo ispred kamera po Severnoj i Srednjoj Americi

Nekako s popularnošću koju je stekla Dileta Leota poslednjih nekoliko godina brojne druge, sigurno podjednako, atraktivne sportske voditeljke i novinarke su pale u njenu senku.

Međutim, čini se da bi i nju sada mogla da zaseni Himena Sančez, a atraktivna 36-godišnja Meksikanka koja radi na američkom “Foks sportsu”.

Širu popularnost je stekla objavama provokativnih i golišavih fotografija na društvenim mrežama i odmah je zapala za oko brojnim medijskim kućama koje su shvatile da bi njen izgled mogao da im poveća i popularnost i gledanost kod muškog dela publike.

Dobila je angažman i zahvaljujući tome što prati sport, pa izveštava sa brojnih velikih sportskih događaja po Severnoj i Srednjoj Americi.

Njenoj popularnosti je svakako doprineo i kućni video za odrasle koji je procureo u javnosti i već godinama kruži internetom, međutim, ona je to otresla kao snežne pahulje s ramena i uopšte se nije uzbuđivala.

Još neke stvari o njoj, poput toga koji joj je omiljeni sport i zašto je nazivaju i meksička Kim Kardašijan, možete videti u snimku na početku teksta.

Video: Vreli snimci košarkaške Naomi Kembel: Nigerijska reprezentativka zagrmela oskudno obučena na žurci

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Admin

Read Previous

Izgoreo deo krsta na grobu oca Darka Lazića: Pevačeva majka kaže da ne zna ništa o tome

Read Next

Trojka karijere Simona, pomogao blistavi Vasa Micić! Efes kroz majstoricu do Fajnal fora Evrolige