• November 28, 2023

Zablude o seks igračkama – zašto su one i dalje tabu – WANNABE MAGAZINE

Koliko god da mislimo da smo otvorene i slobodne žene koje se ne plaše svoje seksualnosti – i dalje u našoj podsvesti čuče neke predrasude kojih se teško rešavamo. A opet, sve smo čitale serijal “50 nijansi”. Ne zato što je to kvalitetna književnost posle koje doživljavamo katarzu, već zato što nam otvara vrata u jedan nepoznati svet, svet koji nam obećava da ćemo da doživimo orgazam. Nekim danima ćemo pre izabrati orgazam neko katarzu, a nekim danima je i on vrlo katarzičan. Predrasude su slične kao i strahovi, pobeđuju se samo kad se suočimo sa njima. Zato je sad pravi trenutak da prestanemo da čitamo o seks igračkama i da ih isprobamo, jer samo ako isprobamo sve što nam se nudi, znaćemo šta nam se dopada.

U nastavku teksta donosimo vam 5 zabluda koje imamo o seks igračkama i 5 racionalnih objašnjenja zašto bi trebalo da ih imamo.

womanizer wow tech Fls8Q8fgF9o unsplash scaled e1618998210271 Zablude o seks igračkama zašto su one i dalje tabu

Ako koristim seks igračke to znači da mi seks sa partnerom nije dobar

Ovo se odnosi i na igračke koje bismo želeli da koristimo kada smo sami, a i na one koje bismo želeli da probamo sa partnerom. To što ste u vezi i imate partnera ne znači da vam vibrator nije potreban, niti je to uvreda za partnera. Nekad želimo da uživamo u sebi, nekad smo nervozni i želimo da se opustimo, nekad partneru prosto nije dan. Koji je god razlog u pitanju, poenta je da nam uopšte nije ni potreban razlog. Opet, to što ćete u svoj seksualni život sa partnerom uneti razne igračkice koje će vas oboje zadovoljiti ne znači da vam je seks bez njih dosadan, već samo da želite da probate nešto drugačije i da se zabavite.

Sramota je kupiti ili poručiti ih

Budući da možda vi imate predrasuda, lako je pretpostaviti da ih imaju i drugi. Razumljivo je da vas je, kada ulazite u svet seks igračkica, sramota da uđete u sexy shop ili da od poštara preuzmete paket na kojem će pisati vaše ime i naziv proizvoda “Realistični vibrator XXL veličine”. Vremenom, kada prihvatite sva uživanja koja vam oni donose, shvatićete da nema čega da vas bude sramota, i da je i to isto šoping; a malo toga žene vole više od šopinga. Pritom, ona situacija sa poštarom je iskarikirana. Paketi koje naručite sa sajta biće vrlo diskretno upakovani, i niko sem vas nikada neće znati šta je u njima.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Ovo su najčešći razlozi zbog kojih se plašite da kažete šta mislite, i evo kako da ih prevaziđete – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Evrovizijske pesme koje smo najviše voleli (i potajno ih slušamo i dalje) – WANNABE MAGAZINE