Za nju i njega: Otkrijte s.Oliver kolekciju zimske obuće koja će upotpuniti svaki vaš autfit

Ne možemo da zamislimo jesen i zimu bez savršenog para čizmi ili cipela – modnih detalja zbog kojih se najviše radujemo hladnoj sezoni. Kada pronađete čizme koje su udobne, kvalitetne, a izgledaju moderno, znate da će svaki vaš autfit biti zaokružen i jednostavno će izgledati bolje. Šta ćemo nositi u narednim mesecima?

Kada je reč o modnim trendovima za jesen/zimu 2023, još uvek dominira estetika “tihog luksuza” koja nalaže da nosimo jednostavne siluete i neutralne boje. To se odnosi i na odeću i na obuću – želite da ulažete u praktične, svestrane modele čizama i cipela koje možete da nosite na bezbroj načina.

Poenta je da se iznova okrenete modnoj klasici, oblicima koji prevazilaze trendove i koji će izgledati dobro ove zime, ali i svake sledeće. “Tihi luksuz” uvek podrazumeva eleganciju i svedenost, fokusiranost na lepe materijale i boje koje se lako uklapaju uz vaše omiljene džempere, košulje, pantalone i suknje.

Sa druge strane, ipak ne možemo da odolimo popularnim siluetama, pa želimo da se u našoj kolekciji zimske obuće nađe i par ležernih, toplih čizama za sve opuštene kombinacije koje nosimo tokom jeseni i zime. Ključ je da vaš cipelarnik bude ispunjen odabranim modelima zimske obuće za svaku priliku!

Znamo gde ove jeseni možete pronaći elegantne, ali i ležerne modele čizama i cipela u kojima ćete rado provesti celu sezonu! Bez obzira da li ste u potrazi za ženskom ili muškom obućom za jesen/zimu, na jednom mestu ćete naći sve što vam treba.

s.Oliver kolekcija obuće za ovu sezonu donosi klasične i trendi modele čizama i cipela za nju i njega. Poznat po odeći kvalitetnih krojeva i materijala, brend s.Oliver u ponudi ima obuću koja će vas sigurno oduševiti. Često je u drugom planu zbog odeće, ali ovo je prilika da otkrijete kolekciju koja je zaista bezvremenska i veoma chic.

Iz njihove ponude izdvajamo modele obuće za nju i njega, koji savršeno odražavaju aktuelne modne trendove, a stvoreni su za dugo nošenje i uživanje!

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

VRAĆAJU SE MERE POTIV KOVIDA – OBJAVLJENE NOVE PREPORUKE ZA POSTUPANJE U USLOVIMA PANDEMIJE – Beograduživo.rs

Read Next

Kako da koristite reči afirmacije kao jezik ljubavi