ZA 60 EVRA PRIJAVILO SE VEĆ DVA MILIONA GRAĐANA – Beograduživo.rs

U sredu, 28. aprila u ponoć, počela je prijava za novčanu pomoć države u iznosu od 60 evra, odnosno dve isplate po 30 evra.

DETALJNO UPUTSTVO KAKO SE PRIJAVITI ZA 60 EVRA (FOTO)

Kako je objavljeno iz Ministarstva finansija, preko Uprave za trezor do sada se već prijavilo dva miliona građana. Svima koji se prijave novac će biti isplaćen do 20. maja, dok će penzioneri, korisnici socijalne pomoći i osobe na izdražvanju zatvorske kazne ovaj novac dobiti automatski pre prijave, od 8. maja pa u narednim danima.

PROVERA STATUSA PRIJAVE ZA 60 EVRA (FOTO)

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Preuzeto sa: https://www.beograduzivo.rs/feed/

Admin

Read Previous

USVOJENE OLAKŠICE ZA UGOSTITELJE U BEOGRADU – Beograduživo.rs

Read Next

IZMENE NA 18 LINIJA GRADSKOG PREVOZA DO KRAJA JUNA – Beograduživo.rs