YSL LIBRE PARFEM – miris instinktivne i slobodne žene koja je spremna da osvoji svet

Kupovina parfema nije uvek ograničena samo na miris. Znamo koliko je važno da se bočica uklopi u vaš jedinstveni stil, te je to samo još jedan od razloga zbog kojeg preporučujemo novi YSL Libre parfem.

Složićete se da nešto što je kultno ne treba promeniti. Uvek je bolja opcija određeni predmet učiniti inovativnijim, privlačnijim i upečatljivijim. Upravo takva je i bočica novog YSL Libre parfema.

Zahvaljujući novoj, tamnocrvenoj boji mirisa, dizajn bočice je primamljiviji nego ikad. Nju krasi predimenzionirani horizontalni logo koji sija poput komada luksuznog dizajnerskog nakita. Oblikovan je tako da prati oštre uglove simetrično isklesane bočice i svojim izgledom odmah privlači pažnju onoga koji ušeta u prostoriju u kojoj je izložen. Kultni predmet, kao što je jedinstvena parfemska bočica, vašu sobu će pretvoriti u pravi galerijski prostor ispunjen arhivskim komadom iz sveta mode.

YSL je kultna modna kuća pre svega, a njeni komadi su oduvek odisali sofisticiranošću. To možete očekivati i od luksuzne bočice koju, pored legendarnog logotipa, krasi i asimetrični, zakošeni čep, koji aludira na asimetrične komade visoke mode. Čep je dodatno ukrašen elegantnim zlatnim lancem koji obavija njen vrat poput najskuplje ogrlice koja leži na vratu jedne jake žene.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

DARPHIN INTRAL LINIJA – vaš novi, najdraži partner u svakodnevnoj nezi kože

Read Next

Borjanova Kanada je zaslužila mnogo više: Belgija slavi sjajnog Kurtou, Batšuaji rešio odličan meč u Dohi