WNB Latest: Tizer trejler za film “Barbie” je svojevrsna vizuelna poslastica – WANNABE MAGAZINE

Nakon meseci iščekivanja, svet je konačno dobio prvi tizer trejler za film Barbie, renomirane rediteljke Grete Gerwig – koja nam je ponovo podarila svojevrsnu vizuelnu poslasticu. 

[embedded content]

[embedded content]

Naime, nešto duži od jednog minuta, tizer trejler započinje razigranim omažom na 2001: A Space Odyssey, kultno SF ostvarenje Stanleyja Kubricka iz 1968. godine. Vidimo zanosnu Margot Robbie kao svetski popularnu lutku Barbie, koja stoji kao neboder među devojčicama koje se igraju drugim “običnijim” lutkama. Malo modne istorije: Robbie nosi isti prugasti crno-beli bikini kao prva Barbie koja se pojavila na tržištu davne 1959. 

Uz ovo, tu je i nekoliko vrlo kratkih klipova živopisnih kostima. Ryan Gosling, koji igra Kena, nosi kožni prsluk koji je upario sa kožnih rukavicama bez prstiju. Ovakav look bez majice otkriva njegove ikonične trbušnjake, nagoveštavajući omaž na Harley Davidson Ken lutku. Scena kasnije i vidimo Issu Rae, zvezdu i kreatorku popularne serije Insecure, koja se pojavljuje kao vrlo savremena verzija Barbie predsednice, u hot-pink kombinezonu, dok Marvelov Simu Liu postaje plešući Ken, u John Travolta stilu – u crnoj majici na kratke rukave, crnim pantalonama i ružičastim čarapama. Uz ovo, vidimo i po sekund scene sa Margotinom Barbie u njenom ružičastom svetu, kao i disko Barbie koja prevodi armiju plesača u noćnom klubu. 

Kempi dizajn kostima za film Barbie, pod pokroviteljstom Jacqueline Durran, uveliko je tema mnogih razgovora na društvenim mrežama. Kad su se na internetu pojavile prve fotografije Margot Robbie i Ryana Goslinga – kako voze rolere u neon-zelenim i ružičastim kostimima iz osamdesetih, fanovi su “odlepili”, želeći još fotografija i informacija. Od tada se diže sve veća pomama za ovim ostvarenjem, čija je premijera zakazana za 21. jul 2023. Budući da ga režira Greta Gerwig, koja je stvorila nagrađivana ostvarenja Lady Bird i Little Women, vrlo je izvesno da će i Barbie na publiku ostaviti jak efekat. 

Očekujemo sledeći trejler koji će nam možda nešto više reći i o samoj radnji filma…

Pročitajte i ovo: Najbolji feministički filmovi koje treba da strimujete – baš sada

Naslovna fotografija: instagram.com/digitaldigestnetwork

Dušan Veselinović

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Kako da pomoću horoskopskog znaka manifestujete seks i ljubav (drugi deo)

Read Next

Kakva ludnica i žurka u Buenos Ajresu: Skoro četiri miliona ljudi izašlo na ulice da pozdrave Mesija i ekipu!