WNB Latest: Lacma Art + Film Gala 2022.

Najveće holivudske zvezde izašle su sinoć (6. 11. 2022) na LACMA Art + Film Gala veče. Za 11. godišnjicu gala večeri sa dres kodom “crna kravata”, slavne ličnosti su odabrale upadljive izglede koji su uključivali moderne trendove, klasične siluete i vintage detalje. Od resa iz “flapper-ere” i izreza na trbušnjacima, do strukturnih ramena i raskošnih odela, pripremili smo vam najbolje izglede večeri.

LACMA Art+Film Gala veče odaje počast umetnicima i filmskim stvaraocima i koristi se za prikupljanje sredstava za muzejske inicijative, izložbe i programe. Ovaj događaj je bio posebno fokusiran na dodavanje više filmske umetnosti u program muzeja. Ove godine, događajem su kopredsedavali Leonardo Di Caprio i Eva Chow.

Gucci je zavladao juče uveče u Los Angelesu, gde je kuća ponovo bila prezenter 11. godišnje gala večeri umetnosti i filma u Muzeju umetnosti okruga Los Anđeles (LACMA). Uobičajeno, mnogi gosti sa A liste, uključujući Jodie Turner-Smith, Jareda Letoa, i Oliviu Wilde, stigli su u glamuroznim ansamblima zahvaljujući Gucciju, da proslave ukrštanje umetnosti i bioskopa, kao i muzeja u celini.

Ovogodišnja gala svečanost odala je veliku počast vajarki Helen Pashgian, uticajnom pioniru pokreta “svetlosti i prostora” (eng. Light and space movemvent) u Južnoj Kaliforniji, kao i reditelju, scenaristi i producentu Park Chan-wooku koji je proglašen za najboljeg režisera na filmskom festivalu u Kanu 2022. za svoj film Decision to Leave. Uvaženi gosti su Guccijev kreativni direktor, Alessandro Michele, kao i Guccijev predsednik i izvršni direktor Marko Bizzarri.

Pridružili su im se Julia Garner, Andrew Garfield, Måneskini drugi. Slavne ličnosti su se družile dok su šetale crvenim tepihom, pre nego što su ušle u zgradu koju je dizajnirao Renzo Piano, na veče glamura koje je završilo nastupom Eltona Johna, koji je izveo pet svojih pesama. Godišnji događaj je uvek noć za pamćenje, a poziv je bio odobren samo nekolicini posebnih ljudi. Bille Eilish se takođe pojavila na događaju, sada prvi put sa svojim novim dečkom Jessejem Rutherfordom.

Pročitajte i ovo: Emmy 2022 – istaknuti trenuci i naši favoriti sa zlatnog tepiha

Rosé iz Blackpink je takođe prisustvovala na crvenom tepihu, noseći zadivljujuću haljinu sa kapuljačom Saint Laurenta. Haljina je bila sastavljena od dugačke crne suknje sa izrezom oko vrha koji je otkrivao njen torzo i ramena. Crna tkanina se previjala preko njene čuvene rose gold kose, koja joj je bila u jednoj dugačkoj pletenici preko ramena. Nosila je i malu crnu torbicu, koju je ukombinovala sa zlatnom narukvicom na jednom zglobu.

Naravno, ne može da prođe događaj u svetu poznatih a da se ne pojavi neko iz porodice Kardashian-Jenner. Kim Kardashian je u svojoj uskoj lateksnoj Balenciaga haljini dala pravi Matrix u kombinaciji sa modernim Jedijem izgled. Isto tako, bila je prisutna i njena sestra Kendall Jenner, koja je ovom prilikom bila obučena u prozirnoj crnoj haljini, kojom je pokazala svoju neverovatnu manekensku figuru, čiji je donji deo bio ukrašen šljaštećim srebrnim platnom.

Paris Hilton je događaj posetila sa svojim partnerom. Ona je, naravno, izgledala neprikosnoveno, u svojoj crnoj šljokičavoj haljini i visokom plavim konjskim repom. Moramo priznati da njen partner Carter Reum, nije bio toliko inspirativan, ali nema veze – nema ničeg boljeg od klasičnog crnog odela, zar ne?

Pročitajte i ovo: Glumica Taylor Russell je ikona sveta mode – evo zbog čega!

Sydney Sweeney je, takođe, kao i uvek, dominirala svojim prisustvom i izgledom. Bila je obučena u neverovatnoj svetloružičastoj floralnoj haljini, gde je čitav gornji deo bio prekriven ružama.

Naslovna fotografija: instagram.com/lacma

Nenad Grubanoski

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Ko je Lady Kitty Spencer? Zanimljivosti o bratanici princeze Diane

Read Next

Srbija ne prolazi grupu na Svetskom prvenstvu, Mesi uzima Boginju? Pogledajte simulaciju FIFA-e koja ne greši