WM latest: Emily Ratajkowski je najavila podkast

Emily Ratajkowski je ušla u svoju b**ch eru i ne želi nikom da se izvinjava zbog toga. Ako se manekenka nije pojavljivala na vašoj fyp na TikToku – onda nešto nije u redu sa algoritmom. Pre nekoliko meseci, Ratajkowski je postala aktivna na svom TikTok profilu i počela da snima videe u kojima komentariše određena dešavanja, a samo dva meseca kasnije – najvaljuje i podkast pod imenom High Low with EmRataŠta možemo da očekujemo? Iskrenu i boss b**ch Emily koju do sada nismo videli!

Podkast Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski je počela da koristi svoj TikTok profil for the greater good. Kao žena koja se dugo bavi modelingom i koja je upoznata sa tim kako Holivud funkcioniše, rešila je da svoj glas iskoristi tako što će da govori o seksualizaciji žena i o nejednakostima među polovima. Dakle, EmRata postaje glas razuma za nove generacije!

Pročitajte i ovo: Danas se rodila devojčica koju će Leonardo DiCaprio ostaviti sa 72 godine

Nakon što je snimila video u kom kritikuje Netflixov film Blonde, Emily je svima skrenula pažnju na to da ovo ostvarenje romantizuje patnju žene. U snimku je pričala o tome kako ćemo Marilyn Monroe zauvek da gledamo očima punim požude bez ikakvog poštovanja prema njoj. Na kraju je postavila dobro pitanje – da li umemo da romantizujemo ženski bes? Nakon toga je dala predlog svim ženama – vreme je da budemo besne.

Sada na svom Instagram profilu najavljuje podkast u kom ćemo videti upravo tu verziju EmRata – besnu. Podkast će biti polumonolog – poluintervju sa gostima. U saradnji sa Sony Music Entertainment, autorka knjige My Body će, takođe, razgovarati i sa slušaocima u toku podkasta, što će otvoriti vrata za mnoga pitanja. Šta možemo da očekujemo? Još mnogo bad b**ch stavova i, sigurni smo, sjajne goste.

Pročitajte i ovo: No drama queens – neočekivani spoj Selene Gomez i Hailey Bieber

Naslovna fotografija: instagram.com/emrata

Milica Antić

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Od rečenice “nisi kao druge devojke” mi se prevrće u stomaku

Read Next

Da li Zvezda gubi moć u fudbalskim forumima? Izbori u FSB dali jasniju sliku, FSS pokazuje autoritet