• January 25, 2022

WANNABE SLAVI 11. ROĐENDAN + ROĐENDANSKI GIVEAWAY!

Ko bi rekao da je proletelo već 11 godina? Kažu da, kada u nečemu uživate, vreme proleti – i naš 11. rođendan je dokaz da je to zaista tako. Kada radite ono što volite, vaša želja za napretkom ne prestaje nikada, čak ni onda kada kao mi, ostvarite svoje najluđe snove. Jer, kada snovi postanu vaša nova stvarnost, oni još više inspirišu na dalje poslovne i životne uspehe. Ponosni što smo deo promena u online novinarstvu i marketingu već 11 godina, i što smo i sami začetnici mnogih, mi već više od jedne decenije konstantno ulažemo u sebe. Verujemo u ono što radimo, nikada ne stajemo, i hrabro ulazimo u još jednu godinu svog postojanja!

WMB Rodjendanski 1200x630 1 e1632555391146 WANNABE SLAVI 11. ROĐENDAN + ROĐENDANSKI GIVEAWAY!

WMB Rodjendanski 1200x630 1 e1632555391146 WANNABE SLAVI 11. ROĐENDAN + ROĐENDANSKI GIVEAWAY!

Tokom prethodnih 11. godina stekli smo mnoga nova znanja i pokazali da idemo u korak sa vremenom, spremni na nove pobede! Zato smo odlučili da uz online lifestyle magazin pokrenemo i WANNABE MEDIA digitalni kreativni studio – koji je specijalizovan za vizuelnu i digitalnu komunikaciju brendova. Nakon toga, pokrenuli smo i SHOP by WANNABE, online shop na kojem možete pronaći unikatne komade domaćih modnih dizajnera, a ideje za nove, naredne projekte samo se nižu. Mi uvek razmišljamo jedan korak unapred, ali danas je vreme da nakratko zastanemo i proslavimo sve što smo do sada postigli. Da nazdravimo svojim prošlim, ali i budućim uspesima. Srećan nam rođendan!

Naravno, WANNABE MAGAZINE ne bi bio ono što danas jeste da na našem putu rasta nismo stekli vas, naše drage čitaoce. Zato smo povodom svog 11. rođendana želeli slavlje i radost da podelimo sa vama – i nagradimo vas jedinstvenim poklonima! Do kraja našeg rođendanskog meseca spetembra, podelićemo 11 poklona koji simbolizuju 11 godina našeg postojanja i rasta, a sve što je potrebno da uradite da biste osvojili neki od njih, saznajte na našem Instagram nalogu @wannabemagazine. Pripremili smo sjajna iznenađenja, a srećnih 11 dobitnika imaće priliku i da zaviri „iza kulisa“ WANNABE MAGAZINEA, upozna naš tim i u našem studiju snimi svoju WANNABE priču. Čekamo vas da proslavimo zajedno!

Naslovna fotografija: WANNABE MEDIA

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

MLS: Filadelfija minimalcem preskočila Atlantu – Sportklub

Read Next

Niste oštećeni – samo zato što se bojite obavezivanja