• February 27, 2024

WANNABE MAGAZINE x Lidl Srbija Deluxe Magic Dinner: Pokrenuli smo prazničnu euforiju na večeri prepunoj iznenađenja i čarobnih ukusa

Na početku, goste su pozdravile Nađa Jokanović i Nina Milović, osnivačice WANNABE MAGAZINE-a, nakon čega se okupljenima obratila Jasmina Šrndić, rukovodilac korporativnih komunikacija u Lidl Srbija.

Tokom magične večere, imali smo priliku probamo pažljivo osmišljen i s ljubavlju pripremljen meni, koji se sastojao od nekoliko jela napravljenih od Lidl Deluxe proizvoda. 

Hladno predjelo činio je izbor sireva i suhomesnatog iz Lidl Deluxe ponude, uz voće i orašaste plodove, dok je toplo predjelo bila chorizo sarta u sosu od vrganja. Ukusna Chorizo sarta kobasica, korišćena za pripremu ovog ukusnog predjela, čeka vas u svim Lidl prodavnicama pred praznike, pored mnogih drugih Lidl Deluxe proizvoda.

Glavno jelo posluženo na WANNABE MAGAZINE x Lidl Srbija Deluxe Magic Dinner tek je bilo spektakl – uživali smo u T-Bone odresku sa grilovanim povrćem, kao i u filetu tune sa lisičarkama i šparglom. 

Čarolija je doživela vrhunac kada je usledio desert iznenađenja – mađioničarski trik otkrio je da ćemo se zasladiti Lidl Deluxe lava cake kolačima. Dok smo uživali u bogatom ukusu čokolade koja se topi u ustima, već smo razmišljali koju Lidl Deluxe poslasticu ćemo sledeću da probamo. A mogli smo da biramo razne poslastice: tiramisu, crème brule, profiterole… Uživanju nikad kraja!

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

ISKLJUČENJA STRUJE ZA SREDU, 6. DECEMBAR – Beograduživo.rs

Read Next

British Fashion Awards: Izdvojili smo najglamuroznije autfite sa crvenog tepiha