WANNABE Magazine je proslavio 12. rođendan

WANNABE Magazine je 13. septembra proslavio svoj 12. rođendan. Još jedna godina ispunjena uspešnim i inovativnim projektima prošla je brže nego ikad, a ovogodišnji rođendan bio je obeležen događajem u našem prostoru, na kome je pored čitavog tima gostovao veliki broj naših dugogodišnjih prijatelja i saradnika.

Ponosni smo na to što je WANNABE Magazine pre svega domaći brend, koji je uz pomoć kreativnih ljudi uspeo da zauzme pionirsku poziciju u okviru veb novinarstva i postao trendseter na mnogim poljima, a samim tim zaslužio titulu najčitanijeg online modnog i lifestyle magazina.

Naravno, ništa od toga se ne bi desilo da nije bilo ni ideje, koja je pre dvanaest godina potekla iz želje osnivačica Nine Milović i Nađe Jokanović, da se stvori jedna inovativna i kreativna platforma koja će mnogima postati glavni izvor informacija savremenih dešavanja. WANNABE se trudi da nikad ne zaostaje, da postavlja trendove i isprati sve važne trenutke, kao i da u život čitalaca unese inspiraciju i vedrinu koja će ulepšati njihovu svakodnevnicu. 

Obeležavanje 12. rođendana je pokazatelj upravo tog kvaliteta našeg rada, koji je pre svega podržavan od strane čitalaca, bez kojih ne bismo imali status koji posedujemo danas. Zbog toga želimo da vam se zahvalimo za svih dvanaest godina podrške, a vaša energija i interakcija će nam zauvek služiti kao glavni pokretač i inspiracija za sve što radimo

Ovogodišnji događaj ne bi bio moguć i bez naših partnera – kompanije HONOR i brenda L’Oréal Paris – bez kojih čitav dan ne bi izgledao tako izvanredno, kao što jeste. Ovom prilikom predstavljen je novi model telefona HONOR 70 5G, koji su zvanice imale priliku da isprobaju na zvaničnim štandovima brenda. Takođe, L’Oréal Paris postavio je svoju stanicu za lepotu, gde su stručne savetnice delile savete i odgovore na sva postavljena pitanja.

Kompanija HONOR je nedavno na tržištu predstavila novi model pametnog telefona, HONOR 70 5Gkoji zaista oduševljava svojim performansama. Poseduje Super Sensing glavnu kameru opremljenu IMX800 senzorom od 54MP, kao i Ultra Wide i Macro glavnu kameru od 50MP. Naravno, i prednja, selfie kamera od 32MP je “na nivou”, uz beauty efekat koji će svaki vaš selfie učiniti savršenim. HONOR 70 5G odlikuje i autentičan dizajn inspirisan dijamantima, a ovaj model dolazi u bojama Midnight Black, Crystal Silver i Emerald Green.

Brend L’Oréal Paris je svetski vodeći brend u domenu skin i hair care proizvoda, kao i u proizvodnji šminke, sa kojim uspešno sarađujemo godinama unazad. Zaista smo ponosni na mnoge projekte koje smo do sada realizovali i naravno, radujemo se budućim saradnjama!

Želimo da se zahvalimo svima koji su ulepšali naše veče i koji su doprineli emotivnoj atmosferi rođendana. Obećavamo da ćemo još dugi niz godina ostati sa vama i da ćemo zajedno nastaviti da stvaramo magiju!

Vaš WANNABE Magazine.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Lacio vraća novac navijačima posle bruke u Danskoj – Sportklub

Read Next

*Probaj serum broj 1 u evropskim apotekama i zaboravi na dehidriranu kožu lica!