WANNABE DIGITAL AWARDS 2022: Dodeljene nagrade najboljim influenserima u 14 kategorija!

Sinoć su u dvorani Kolarčeve zadužbine u Beogradu WANNABE Magazine i WANNABE Media studio u okviru WANNABE DIGITAL AWARDS 2022 projekta dodelili priznanja najboljim influenserima za 2022. godinu u čak 14 kategorija. Priznanja su dodeljena na osnovu glasova publike i članova žirija, koji je ove godine činilo više od 25 stručnjaka iz oblasti marketinga. Uz priznanja koja su dodeljena influenserima, ove godine su prvi put dodeljena i specijalna priznanja za najistaknutije društveno-odgovorne kampanje, a najavljeno je da će naredne godine ova dodela priznanja postati regionalna.

Četvrta po redu WANNABE DIGITAL AWARDS dodela, okupila je preko 150 lokalnih i regionalnih influensera, kao i renomirane marketinške stručnjake i predstavnike kompanija. Gala događaju prethodio je Philips Sonicare pre-party, a zvanice su imale priliku da učestvuju i u zabavnim aktivacijama koje su pripremile kompanije Xiaomi Balkan i Dove. Dodela priznanja organizovana je u partnerstvu sa višestruko nagrađivanom agencijom New Moment New Ideas Company.

WANNABE DIGITAL AWARDS 2022 projekat nosi naziv NEW CULTURE i posvećen je influenserima i kreatorima online sadržaja koji razumeju odgovornost koju njihova pozicija sa sobom nosi – i koji su se istakli ne samo uspešnim saradnjama, već i društveno-odgovornim sadržajem i poduhvatima. Svaka reč, izgovorena ili napisana na internetu ima težinu i svi imamo odgovornost u tome, a pre svega influenseri. Jer sve što se desi na internetu, ostaje na internetu. 

WANNABE DIGITAL AWARDS dodela nagrada po prvi put je održana 2018. godine, što ju je ujedno učinilo i prvim događajem na kojem su odata priznanja najistaknutijim influenserima iz različitih kategorija. Nagrađujući rad ljudi koji su bili pioniri u ovom poslu, ali i otkrivajući nove nade influenserske scene, WDA dodela nagrada je na jedinstven način predstavila vizionare iz digitalne sfere i približila njihov rad široj publici.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Šta nam donosi mlad mesec u Strelcu?

Read Next

(ANKETA) Još dve utakmice Srbije: Da li Orlovi idu u nokaut fazu?