Vučice osmicom overile prvo mesto – Sportklub

Završena je grupna faza Lige šampiona za dame. Poznati su svi četvrtfinalisti i ko će u kom šeširu biti na žrebu.

Glavno pitanje poslednjeg dana grupne faze bilo je ko će zauzeti prvo mesto Grupe B. Međutim, iznenađenja nije bilo i prvo mesto pripalo je dvostrukom šampionu Volfsburgu.

Vučice su ubedljivo savladale Sent Pelten u gostima 8:2. Redom su za gošće golove postizale Latvajn, Hegering, Hut, Pajor, Vasmut za 5:0. Pa je onda Pija Sofi Volter ušla u 72. minutu i do 76. postigla dva gola za 7:0.

Zver je u 78. minutu smanjila na 7:1. U 85. minutu Bremer je pokazala da Nemice nisu stale sa golovima za 8:1. Konačnih 8:2 postavila je Šumaher praktično u narednom napadu.

U ovakvim okolnostima drugi meč grupe između Slavije i Rome u Pragu nije imao nikakav značaj. Ipak, italijanski tim je slavio 3:0 i overio drugu poziciju za prolaz u četvrtfinale.

Što se tiče Grupe A tamo se i pre poslednjeg kola znalo da će Čelsi i PSŽ u četvrtfinale, a da su ispali Real i Vlaznija. Prvo mesto overio je Čelsi pobedom u Londonu nad PSŽ 3:0, dok je Real savladao u Madridu Vlazinu 5:1.

Na žrebu za četvrtfinale koji je na programu 20. januara u prvom šeširu biće Volfsburg, Čelsi, Arsenal i Barselona, dok su u drugom PSŽ, Roma, Lion i Bajern iz Minhena.

Preuzeto sa: https://sportklub.rs/feed/

Admin

Read Previous

Marinković: Sada Španija i Evropa znaju ko smo – Sportklub

Read Next

Predstavljamo vam Belodore – vaš jedinstveni mirisni hot spot