Vremenska prognoza – 8. mart

08.03.2022.Utorak Ujutru slab, ponegde i umeren mraz. Tokom dana oblačno i hladno, mestimično sa kratkotrajnim snegom, a u nižim predelima ponegde i sa slabom kišom, samo ujutru i pre podne na severu promenljivo oblačno sa sunčanim intervala. Vetar slab i umeren, severni i severoistočni.  Najniža temperatura od -4 do 0 , najviša od 2 do 5 stepeni.

09.03.2022. Sreda Promenljivo oblačno i hladno uz smenu sunčanih intervala i kratkotrajnih  pljuskova snega. Vetar umeren, u planinskim predelima povremeno jak, severni i severozapadni.  Najniža temperatura od -6 do -1 , a najviša od 1 do 6 stepeni.

10.03.2022. Četvrtak Promenljivo oblačno i hladno uz smenu sunčanih intervala i kratkotrajnih  pljuskova snega. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Najniža temperatura od -6 do -2 , a najviša od 2 do 6 stepeni.

11.03.2022. Petak Pretežno sunčano i hladno, a samo na istoku i jugoistoku umereno oblačno tek ponegde sa slabim snegom. Vetar slab i umeren, severni i severoistočni.  Najniža temperatura od -6 do -2 , a najviša od 2 do 5 stepeni.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/stories/sr/rss/691/vreme.html

Admin

Read Previous

Baba Marta pokazuje zube – temperatura i desetak stepeni ispod uobičajene

Read Next

Bajern izvukao sedmicu protiv Salcburga uz istorijsko veče Levandovskog, Liverpul porazom prošao dalje