Vremenska prognoza – 5. decembar

04.12.2021. Subota Malo i umereno oblačno sa sunčanim intervalima i prohladno uz slab i umeren, južni i jugoistočni, krajem dana na jugu Banata povremeno i jak. Najviša temperatura od 5 do 9 stepeni. Tokom noći novo naoblačenje na severu i zapadu.

05.12.2021. Nedelja Pretežno oblačno, ujutro i pre podne na severu i zapadu, a posle podne i u ostalim krajevima mestimično sa kišom, na visokim planinama sa snegom, samo će na krajnjem jugoistoku veći deo dana ostati suvo. Vetar slab do umeren, u košavskom području i na planinama povremeno i jak, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od -2 do 3 , najviša od 5 na severu i u Timočkoj Krajini,  do 11 stepeni na jugoistoku Srbije.

06.12.2021. Ponedeljak Pretežno oblačno, mestimično s kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom, koji se uveče i tokom noći očekuje i u nižim predelima.  Vetar slab i umeren, na severu i zapadu Srbije zapadni i severozapadni, u ostalim krajevima južni i jugoistočni koji će posle podne i uveče biti u skretanju na zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 2 do 6 , najviša od 4 do 9 stepeni.

07.12.2021. Utorak Oblačno, u većem delu mestimično sa snegom, samo na severu i zapadu uglavnom suvo. U brdsko-planinskim predelima doći će do povećanja, a u nižim (osim na severu i zapadu zemlje ) do formiranja snežnog pokrivača. Vetar umeren, povremeno i jak severozapadni. Najniža temperatura od -1 do 2 , najviša od 1 do 5 stepeni.

08.12.2021. Sreda Jutro hladno sa mestimično sa maglom i  slabim mrazem. Tokom dana malo do umereno oblačno sa dužim sunčanim intervalima. Vetar slab i umeren, jugoistočni. Jutarnja temperatura od -3 do 0  , najviša od 2 do 7 stepeni.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/stories/sr/rss/691/vreme.html

Admin

Read Previous

Ovo je 7 najpopularnijih ušnih pirsinga, a evo kako se zovu i koliko bole prilikom bušenja

Read Next

Nova politika privatnosti Twittera mogla bi da bude u sukobu sa novinarstvom