• November 28, 2023

Vremenska prognoza – 3. mart

 Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

03.03.2022. Četvrtak: Ujutru mestimično slab mraz. Tokom dana na zapadu i severozapadu pretežno sunlčano. U ostalim krajevima umereno do potpuno oblačno i u većini mesta suvo, a samo na istoku ponegde slabe padavine., susnežica i sneg. Uveče u veće4m delu razvedravanje, a u Vojvodini umereno naoblačenje. Vetar slab i umeren zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od -5 do 2 stepena, najviša od 4 do 10 stepeni.  Krajem dana naoblačenje sa severa. Upozorenje:  Tmin<-4 stepeni, verovatnoća 80%.

04.03.2022. Petak: Prolazno naoblačenje koje će ponegde na severu usloviti slabu kišu. Vetar slab i umeren severni i severozapadni. Najniža temperatura od -4 do -1 stepen, najviša od 6 do 9 stepeni.

05.03.2022. Subota: Promenljivo oblačno, posle podne na jugozapadu i jugu umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom, u brdsko – planinskim predelima sa snegom. Vetar slab i umeren, istočni i severoistočni.  Najniža temperatura od -4 do -1 stepen, najviša od 5 do 8 stepeni.

06.03.2022. Nedelja: Umereno do potopuno oblačno, na severu suvo, a u ostlom delu mestimično sa padavinama: u nižim predelima sa kišom i susnežicom, a u višim sa snegom.  Vetar slab i umeren, istočni i severoistočni.  Najniža temperatura od -4 do 0 stepeni, najviša od 4 do 8 stepeni.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/stories/sr/rss/691/vreme.html

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Zima se ne predaje, susnežica i kiša, na planinama sneg

Read Next

Mitrović o novom sudaru sa Partizanom: “Biće silno motivisani pred svojim navijačima”