Vremenska prognoza – 3. februar

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

03.02.2022. Četvrtak: Umereno do potpuno oblačno, u južnom Banatu i u brdsko-planinskim predelima mestimično sa slabim snegom, samo na severozapadu Srbije ujutro i pre podne, a u Negotinskoj Krajini tokom čitavog dana pretežno sunčano. Vetar umeren, u brdsko-planinskim predelima povremeno i jak severozapadni, posle podne u slabljenju, uveče u skretanju na jugozapadni. Najniža temperatura od -4 do 4 , najviša dnevna od 3 do 9. Uveče suvo u svim krajevima uz smanjenje oblačnosti, a krajem dana i tokom noći novo, jače naoblačenje sa severa ali će se zadržati suvo. Upozorenje: Poledica ili zaleđivanje mokrih površina, verovatnoća 90%.

04.02.2022. Petak: Promenljivo oblačno, toplije i suvo, sa dužim periodima sunčanog vremena. Vetar slab i umeren, južni i jozapadni. Jutarnja temperatura od -5 do 1, najviša dnevna od 6 do 12 stepeni. Upozorenje: Poledica ili zaleđivanje mokrih površina, verovatnoća 60%.

05.02.2022. Subota: Pretežno oblačno, mestimično sa  slabom kišom, u višim predelima sa slabim snegom. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od -5 do 4, najviša dnevna od 5 do 9 stepeni. Upozorenje: Poledica ili zaleđivanje mokrih površina, verovatnoća 70%.

 06.02.2022. Nedelja: Promenljivo oblačno i toplije sa dužim sunčanim intervalima.  Vetar slab i umeren jugozapadni. Najniža temperatura od -2 do 3, najviša od 7 do 12 stepeni. Uveče novo naoblačenje ali će se zadržati suvo. Upozorenje: Poledica ili zaleđivanje mokrih površina, verovatnoća 70%.

 

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/stories/sr/rss/691/vreme.html

Admin

Read Previous

Oblačno i malo toplije, mestimično sa snegom ili kišom

Read Next

Niče moderna zgrada na 15.000 kvadrata pored Delta sitija: Saznajemo detalje – Biznis Telegraf.rs