• November 28, 2023

Vremenska prognoza – 27. februar

 Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave

(Izvor: RHMZ)

27.02.2022. Nedelja: Na severu veći deo dana suvo uz delimično razvedravanje. U ostalim krajevima oblačno, povremeno sa kišom, u brdsko – planinskim predelima sa snegom uz dalje povećanje visine snežnog pokrivača. Vetar umeren i jak, severoistočni. Najniža temperatura od 0 do 3 stepena, najviša od 2 stepena  na jugozapadu do 10 stepeni na severu Vojvodine. Upozorenje:  Sneg,  povećanje snežnog pokrivača, verovatnoća 90%.

28.02.2022. Ponedeljak: Oblačno sa kišom i snegom, samo na severozapadu ujutro i pre podne suvo sa sunčanim intervalima. U nižim predelima, ponegde, se očekuje manji snežni pokrivač, na planinama dalje povećanje visine snega. Vetar slab i umeren, severni i severoistočni. Najniža temperatura od od -2 do 2 stepena, najviša od 3 do 6 stepeni. Upozorenje:  Sneg,  povećanje snežnog pokrivača, verovatnoća 90%.

01.03.2022. Utorak: Umereno oblačno i suvo, samo u brdsko – planinskim predelima pretežno oblačno ponegde provejavanje slabog snega. Vetar slab i umeren severni i severozapadni. Najniža temperatura od od -2 do 2 stepena, najviša od 4 do 7 stepeni.   

02.03.2022. Sreda: Suvo uz postepeno smanjenje oblačnosti. Vetar slab i umeren, na istoku povremeno i jak severozapadni. Najniža temperatura od -3 do 2 stepena, najviša od 6 do 10 stepeni.         

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/stories/sr/rss/691/vreme.html

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Vikend hladniji, ne zaboravite kišobrane

Read Next

Neverovatne posledice po kompanije: Naftni gigant se odriče udela u Rosnjeftu, direktori daju ostavke – Biznis Telegraf.rs