Vremenska prognoza – 26. januar

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

26.01.2022. Sreda Ujutro slab i umeren, na jugu ponegde i jak mraz. Tokom dana pretežno oblačno, mestimično sa slabim snegom, a više padavina očekuje se na istoku i jugoistoku zemlje. Vetar slab i umeren severozapadni, na istoku i na planinama povremeno i jak. Najniža temperatura u većini mesta od -11 do -3, najviša dnevna od 0 do 5 stepeni. Upozorenje: Tmin < -10 stepeni, verovatnoća 95%.

27.01.2022. Četvrtak Ujutro slab, ponegde na jugu i jugoistoku  i umeren mraz. Tokom dana umereno do potpuno oblačno i toplije, u brdsko-planinskim predelima ponegde sa slabim snegom. Vetar slab i umeren severozapadni, na istoku povremeno jak. Najniža temperatura od -5 do 1, a najviša od 4 do 10 stepeni.

28.01.2022. Petak Ujutro mestimično slab mraz. Tokom dana umereno i potpuno oblačno, u brdsko-planinskim predelima ponegde sa slabim snegom, u nižim predelima sa i kišom i susnežicom. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od -5 do 1, a najviša od 3 do 8 stepeni.

29.01.2022. Subota Ujutro mestimično slab mraz. Tokom dana umereno i potpuno oblačno, u brdsko-planinskim predelima ponegde sa slabim snegom, u nižim predelima sa i kišom i susnežicom. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od -3 do 1, a najviša od 3 do 6 stepeni.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 30.01.2022. do 03.02.2022.)
Umereno i potpuno oblačno, u brdsko-planinskim predelima ponegde sa slabim snegom, u nižim predelima sa i kišom i susnežicom, a početkom sledeće sedmice sa daljim padom temperature sneg se očekuje u svim predelima. 

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/stories/sr/rss/691/vreme.html

Admin

Read Previous

Predstavljamo vam najbolje street style autfite sa Nedelje mode u Parizu – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Kada izlazimo iz “debelog minusa”, otkriva Nedeljko Todorović