Vremenska prognoza – 23. februar

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

23.02.2022. Sreda: Ujutro u većini mesta slab prizemni mraz, a na severu i zapadu mestimično slab mraz i na 2m visine. Pre podne promenljivo oblačno i u većini mesta suvo, samo na jugu zemlje ujutru oblačno uz slabe padavine. Od sredine dana jače naoblačenje mestimično sa kišom, a u brdsko-planinskim predelima sa snegom. Ponegde je moguća i pojava kratkotrajnih pljuskova. Vetar slab i umeren, zapadni, krajem dana u pojačanju na severni i severozapadni. Jutarnja temperatura od -2 do 5, a najviša od 7 do 12 stepeni.

24.02.2022. Četvrtak: Ujutro mestimično slab prizemni mraz, a ponegde i slab mraz na 2m. Tokom dana pretežno sunčano i malo toplije, samo ujutru na jugu i jugoistoku umereno i potpuno oblačno. Vetar slab i umeren, severozapadni, do kraja dana u skretanju na jugoistočni. Najniža temperatura od -2 do 4, a najviša od 9 do 14 stepeni.

25.02.2022. Petak: Ujutro mestimično slab mraz, a ponegde i slab mraz na 2m visine. Tokom dana pretežno sunčano, a krajem dana postepeno naoblačenje sa jugozapada i zapada.  Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura od -4 do 2, a najviša od 10 do 14 stepeni.

26.02.2022. Subota: Oblačno i svežije, mestimično sa kišom, ponegde i kratkotrajnim pljuskovima, a u brdsko-planinskim predelima sneg. Vetar slab i umeren severozapadni. Najniža temperatura od -3 do 4, a najviša od 8 do 12 stepeni.

 

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/stories/sr/rss/691/vreme.html

Admin

Read Previous

Zima još pokazuje zube, deset stepeni niža temperatura

Read Next

Ovo je tihi pobednik rata Zapada i Rusije: Njima se otvaraju sva polja, trgovina će procvetati – Biznis Telegraf.rs