Vremenska prognoza – 22. april

 

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave

(Izvor: RHMZ)

21.04.2021. Sreda Do kraja dana promenljivo oblačno i malo toplije uz smenu sunčanih intervala i lokalne pojave kratkotrajne kiše ili pljuska. Na visokim planinama povremeno kratkotrajan sneg. Vetar slab i umeren, zapadni i jugozapadni. Najviša temperatura od 16 do 20 stepeni.

22.04.2021. Četvrtak Ujutro u većem delu pretežno vedro. U toku dana sa zapada i jugozapada Srbije postepeno naoblačenje, koje će posle podne i uveče povremeno uslovljavati kišu, a na visokim planinama u toku noći i mešovite padavine. U Vojvodini veći deo dana pretežno sunčano, a prolazno naoblačenje s kratkotrajnom kišom očekuje se uveče i u toku noći. Vetar slab i umeren, jugozapadni, u toku noći u Vojvodini severozapadni. Najniža temperatura od 1 do 9 , a najviša od 17 do 21 stepen.

23.04.2021. Petak Na severu i istoku Srbije pretežno sunčano, a u ostalim krajevima pretežno oblačno, u prvom delu dana povremeno s kišom, a na visokim planinama i sa snegom. Vetar slab i umeren, u Negotinskoj Krajini povremeno jak, severni i severozapadni. Najniža temperatura od 7 do 11 , a najviša od 15 do 20 stepeni.

24.04.2021. Subota Ujutro u Vojvodini ponegde slab prizemni mraz. U toku dana u većem delu pretežno sunčano, a samo na jugu Srbije oblačno uz mogućnost kiše. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Najniža temperatura od 2 do 8 , a najviša od 14 do 19 stepeni.

25.04.2021. Nedelja Ujutro mestimično slab prizemni mraz. U toku dana pretežno sunčano. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od 1 do 7 , a najviša od 17 do 21 stepen.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/stories/sr/rss/691/vreme.html

Admin

Read Previous

Kako vam samo jedan drugačije okrečen zid može upotpuniti životni prostor – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Hrvatica zavela tenisera koji je bio s atraktivnim Srpkinjama! Džumhur čeka sina sa rijaliti zvezdom