• January 27, 2022

Vremenska prognoza – 14. oktobar

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)

13.10.2021. Sreda: Pretežno oblačno, mestimično sa kratkotrajnom kišom.  Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Uveče i u toku npći na severu i zapadu delimično razvedravanje, u ostalim krajevima ponegde slaba kiša, na visokim planinama kratkotrajno slab sneg. Najviša  temperatura od 11 do 15 stepeni.

14.10.2021. Četvrtak: Iznad većeg dela promenljivo oblačno, hladno i uglavnom suvo. Na severu i zapadu je ponegde moguć slab prizemni mraz. Na jugu i istoku zemlje pretežno oblačno, mestimično s kišom, na visokim planinama sa snegom. Vetar slab i umeren, u brdsko-planinskim predelima povremeno jak, severni i severozapadni. Najniža temperatura od 0 do 7, a najviša od 6 do 12 stepeni.

15.10.2021. Petak: Iznad većeg dela zemlje promenljivo oblačno i suvo sa sunčanim intervalima, u jutranjim satima uz mogućnost slabog prizemnog mraza u severnim i zapadnim krajevima. Na jugu i istoku pretežno oblačno mestimično sa kišom. Vetar slab i umeren, severni i severoistočni. Najniža temperatura od 0 do 7, a najviša od 9 do 14 stepeni.

16.10.2021. Subota: Na severu i zapadu promenljivo oblačno i suvo sa sunčanim intervalima, u ostalim krajevima pretežno oblačno, mestimično s kišom. Vetar slab severni i  severozapadni. Najniža temperatura od 3 do 8, a najviša od 8 do 13 stepeni.

17.10.2021. Nedelja: Iznad većeg dela promenljivo oblačno i suvo sa sunčanim intervalima, na istoku i juguoistoku pretežno oblačno, mestimično sa slabom kišom uz postepen prestanak padavina. Vetar slab severni i  severozapadni. Najniža temperatura od 4 do 8, a najviša od 12 do 16 stepeni.

 

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/stories/sr/rss/691/vreme.html

Admin

Read Previous

Crni karmin je ponovo u trendu, a ovo su načini na koje ga možete nositi

Read Next

“Imate li toalet papir, vodu i kafu?” Na policama u šoping centru lepe da nije dostupno – Biznis Telegraf.rs