• December 3, 2023

Vreme je za Barbie summer trend – evo kako poznate ličnosti nose hot pink odevne komade – WANNABE MAGAZINE

Od momenta kada smo po prvi put videli fotografije sa seta filma Barbie, koju glumi Margot Robbie, dogodila se malena promena trendova. Izgleda da nijedan dizajner (osim modne kuće Valentino) do sada nije uspeo da predvidi da će ovaj film doneti veliku promenu u pop kulturi sadašnjice, jer su se svi oslonili na malo drugačije trendove.

Barbie definitivno predstavlja najveću muzu ove godine. Pomislili smo da će ovo leto biti ofarbano u crno zbog preovladavanja crne boje u toku nedelja mode, ali izgleda da roze preuzima vođstvo. Dok se snima film o najpopularnijoj lutki, možemo da vidimo kako Robbie živi svoj glamurozni pink život i da poželimo da se i sami tako osećamo!

U tome očigledno nismo jedini! Mnoge pozante ličnosti su uskočile u ovaj trend, a da nisu razmislile dva puta – jer, ipak je pink u pitanju! Uz Robbie, odnosno Barbie, naravno, treba da stoji i Ken, kog će igrati niko drugo do jedan od najvećih miljenika žena širom sveta – Ryan Gosling, što na određeni način otvara vrata Barbie trenda i za muškarce koji se ne plaše da izađu iz komfor-zone.

Dok Margot i Ryan glume in pink, drugi žive in pink, i kada to kažemo, verujte, ne preterujemo. Pink trend je obuzeo poznate ličnosti koje se, polako, pretvaraju u real life lutke. Megan Fox i Machine Gun Kelly su se pojavili na premijeri njegovog dokumentarnog filma Life in Pink upravo tako – in pink! Izgledali su upravo kao Barbie i Ken, kompletno obučeni u roze.

Pored toga što su nosili pink kreacije londonskih dizajnera, oboje su se odlučili i za pink boju kose. Možda ste mislili da je to bilo samo zbog premijere njegovog dokumentarnog filma, jer, ipak je pink u samom nazivu, ali izgleda da nije tako. Nakon premijere, Megan Fox je i dalje nosila periku boje šećerne vune i nastavila da kombinuje all pink autfite.

Naravno, trend ne bi bio trend da u njemu ne učestvuje Kim Kardashian. Nakon Met Gale, Kim je odlučila da zadrži platinasto plavu kosu koju je blajhala za potrebe pomenutog događaja, zbog čega sada uz pink autfite izgleda upravo kao da kanališe svoju unutrašnju Barbie.

Možda bi trebalo da krivimo Valentino za ovaj pink svet u kom se nalazimo, ili možda ne bi trebalo nikoga da krivimo, jer davno nismo imali trend pink boje. Pored pomenutih poznatih ličnosti, mogli smo da vidimo i Lizzo i Sebastiana Stana kako nose Valentino pink komade i, zaista, sjajno izgledaju u njima!

Dok su se ove zvezde oslonile na Valentino, Hailey Bieber je se odlučila za Versace i njihove prepoznatljive komade sa korstima. Na trend korseta dodajte pink boju i dobili ste savršenu Barbie haljinu u kojoj Hailey izgleda kao da je uloga mogla njoj da pripadne.

Naslovna fotografija: instagram.com/haileybieber

Milica Antić

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Neizvesna sudbina Ronalda u Junajtedu, ne putuje na turneju? – Sportklub

Read Next

Ljubavni horoskop za jul 2022. – WANNABE MAGAZINE