Vojaž nikada popularniji: Sve zanima da li ima devojku, a konačno je odgovorio i na to pitanje

Voyage i Breskvica

Vojaž, Foto: Nikola Tomić

Mlada pevačka zvezda Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž, na svom Instagram profilu je objavio stori na kom je dopustio da mu pratioci postavljaju pitanja, te je otkrio da li ima devojku.

Prvo pitanje glasilo je: “Da li imaš devojku?”, a ova tema zanima sve otkako je pevač raskinuo emotivnu vezu sa Anđelom Ignjatović Breskvicom.

Naime, Mihajlo je priznao da nema devojku i ostavio je crveni iks kao odgovor.

Podsetimo, Veruović je početkom ove godine prekinuo vezu sa mladom pevačicom Anđelom Ignjatović Breskvicom, a nakon raskida rekao je da mu je oan bila prva ljubav koja nema zaborava i da mu je bolno kada se seća njihovih zajedničkih momenata.

– Ona je bila moja prva ljubav, ta ljubav nikada neće imati zaborava. To je ljubav koju ću svima prepričavati, kao što sam se kleo u nju ranije to ću nastaviti i da radim, zato što mi je bilo predivno – rekao je Vojaž.

– Anđela je predivna osoba i želim da joj se zahvalim što mi je podarila jedan predivan period života i što ga je podelila sa mnom, ali život ide daje. Nisam povređen, ali mi nedostaju lepi momenti kojih se sećam i to je bolno – ispričao je pevač.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Admin

Read Previous

Veselin Jevrosimović: Trgovina uživo

Read Next

Tara objavila fotku sa Osmanom, pa mu se zahvalila na pomoći: Karić otkrio zbog čega su se videli