Voditeljka za torbu i prsluk dala 5.000 dolara, a jedan tužan detalj privukao je pažnju svima

“Šta je sa Vendi, noge joj izgledaju strrašno otečeno”, “Njoj nešto nije u redu sa zglobovima”, samo su neki od komentara fanova

Vendi Vilijams

Vendi Vilijams, Printskrin: Youtube/Wendy Williams

Voditeljka Vendi Vilijams, veoma popularna po svom šouu “The Wendy Williams Show” poznata je po istančanom modnom ukusu, a ovog puta, na posao je krenula u kombinaciji, koja je privukla pažnju zbog brendova koje je nosila.

Naime, Vendi je na ulice Njujorka izašla u kežual autfitu. Nosila je helanke, majicu i patike, ali je detaljima razigrala stajling. Na ruci je imala Šanel oversajz torbu, koja košta 3.000 dolara, dok je prsluk brenda Fendi platila skoro 2.000.

Iako je voditeljka izgledala sjajno, svi su primetili da joj zglobovi izgledaju čudno i otečeno.

“Šta je sa Vendi, noge joj izgledaju strrašno otečeno”, “Njoj nešto nije u redu sa zglobovima”, “Vendi je bolesna, ali se drži, svaka joj čast”, “Tužno je to što se Vendi dešava”, samo su neki od komentara fanova.

Inače, pre dve godine saznalo se da Vendi boluje od limfedema. Limfedem je stanje koje prouzrokuje oticanje nogu i stopala, a prizor koji je zgrozio mnoge jeste taj što su njeni zglobovi zeleni.

Limfedem je progresivno oticanje medjućelijskog tkiva, određenog dela tela, najčešće jednog ili više ekstremiteta, gde se u međućelijskom prostoru nagomilava limfa, jer ne može da se odlije limfnom niti venskom cirkulacijom.

To je teško, hronično, progresivno, dugotrajno i neizlečivo oboljenje.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Admin

Read Previous

“Ograničite brzinu na 30 na sat!”

Read Next

Koji su polovnjaci najbolji, a koji najgori u kategoriji do 12 godina starosti?