Voditeljka na Evroviziji je popularna jutjuberka: Priznala je svoju najveću tajnu, bila je muškarac

Ceo proces promene pola završila je kada je imala 19 godina, a upravo zbog toga što je sa hormonskom terapijom počela rano

Evrovizija voditeljka Niki de Džeger

Foto: Profimedia/Shutterstock Editorial

Jedna od najpoznatijih jutjuberki na svetu, holandska šminkerka i internet zvezda Niki de Džeger (25), poznatija kao jutjubeka Nikkie Tutorials, ovogodišnja je voditeljka Evrovizije.

Naime, Niki sa 65. takmičenja Evrovizije izveštavati putem internet kanala.

– Možda ćemo već večeras čuti pesmu koja će pobediti na Evroviziji, ko zna? Obožavam Evroviziju zbog ovakvog spektakla kakvog nigde nema – rekla je ona prilikom otvaranja prvog polufinala, održanog večeras.

Popularna jutjuberka, koja je iz Holandije, prošle godine je javno, u videu na Jutjubu, priznala svoju najveću tajnu – da je transrodna.

Niki, koja već 11 godina vodi Jutjub kanal posvećen šminkanju, podelila je sa celim svetom da je ucenjena, kao i da su osobe koje nije želela da imenuje pretile da će svima otkriti tajnu koju je krila tokom cele karijere.

Rešila sam da preduzmem kontrolu nad situacijom i sama to objavim. To je nešto što sam oduvek želela da podelim sa vama, ali kada za to budem spremna. Osobe koje su me ucenile oduzele su to od mene – istakla je tada.

Ceo proces promene pola završila je kada je imala 19 godina, a upravo zbog toga što je sa hormonskom terapijom počela rano, njena promena je danas gotovo neprimetna, a javnost je bila iznenađena ovim priznanjem.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Admin

Read Previous

Ovo su finalisti Evrovizije nakon prve večeri: Nijedna zemlja eks-Jugoslavije nije prošla

Read Next

“Zvezdu sad treba dobiti tri puta, to je jako teško”: Milojević pesimista pred nastavak serije