• December 9, 2023

Vodič za preživljavanje retrogradnog Merkura u 2022. – WANNABE MAGAZINE

Ove godine ćemo se četiri puta suočiti sa uticajem retrogradnog Merkura, zato nam je bolje da se pripremimo. Prvi period je počeo 14. januara u znaku Vodolije, a zatim je Merkur prelašao u domen Jarca, 25. januara.

Možete očekivati uobičajene „smicalice“ retrogradnog Merkura – otežanu komunikaciju, tehnološke probleme, nezgode na putovanjima. U ovom trenutku, retrogradni Merkur je u punom jeku, a računajte na to i da je Venera i dalje retrogradna. To znači da ovo nije dobro vreme da se bavite značajnim razgovorima u bliskim odnosima i vezama. Pošto Venera takođe upravlja novcem, ovo može biti frustrirajuć period u kome ćete se baviti prikupljanjem zaostalih faktura, neisplaćenim potraživanjima i teškoćama u zakazivanju važnih poslovnih sastanaka.

Podsećamo, Venera je direktnim hodom krenula 29. januara, a ubrzo nakon toga, 3. februara, retrogradni Merkur je, takođe, krenuo direktno. Zvezde savetuju da odložite sve potencijalno osetljive razgovore o novcu, ljubavi i seksu, dok Merkur i Venera ne završe svoj retrogradni ples. Komunikacija će postati lakša, ali računajte i sa periodom senke (pre i posle svake retrogradnosti), koji posle Merkura traje do 23. februara.

Drugi ciklus retrogradnog Merkura počinje sa preretrogradnom senkom 25. aprila, retrogradnim hodom od 10. maja do 3. juna i završava se postretrogradnom senkom koja će trajati do 18. juna.

Treći ciklus traje od 9. septembra do 2. oktobra, s tim što preretrogradna senka počinje 22. septembra, a postregrodna se završava 16. oktobra. Četvrto i poslednje retrogradno kretanje Merkura počinje krajem godine i uvodi nas u sledeću godinu – od 29. decembra, do 18. januara 2023. sa preretrogradnom senkom od 12. decembra i postretrogradnom do 23. februara 2023.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Filip imao set i brejk i ispao, Mari izbacio Bublika – Sportklub

Read Next

Ovo su najbolji autfiti sa ovogodišnje dodele Brit Awards – WANNABE MAGAZINE