Viralni TikTok trendovi za 2023. godinu

Subjektivni osećaj je da januar traje mnogo duže od dana koliko zapravo ima. Verovatno poneti euforijom koja počinje još u decembru, potom sve moguće proslave koje nas u januaru očekuju, i na samom kraju, povratak na posao posle odmora. Januar je, samim im, zaista težak mesec jer zahteva raznorazne adaptacije, pa je zato feburar nešto laganiji i opušteniji.

Već početkom februara ste uspeli da se odmorite i konačno zatvorite krug viđanja sa prijateljima, prilagodili ste se poslu i nastavili da ispunjavate svoje obaveze, vratili ste se u rutinu, ali ste pored toga poželeli da ipak u nju ubacite pojedine inovacije.

Inspiraciju za sve moguće promene pronalazite, kao i uvek, na društvenim mrežama, a jasno je da TikTok vlada trendovima, a mi za vas izdvajamo one koji su postali viralni.

Ako do sada niste probali, pravi je trenutak za…

Estetiku devedesetih

Devedesete su prepoznatljive po pomešanim stilovima, od trenerki do odela, glomaznog i efektnog nakita do suptilnih bisera. Ipak, ono što se za ovu eru vezuje, jesu definitivno frizure koje su još uvek prava inspiracija. Ako pogledate fotografije svojih roditelja koje datiraju iz tog perioda, primetićete da su devojke uglavnom nosite duži bob sa apsolutnim volumenom, a taj efekat su pravile tapiranjem kose i učvršćivanjem laka. Pored toga, bile su popularne i sve druge kratke frizure, a uglavnom su propraćene plavom bojom kose. Ovo je svakako trend koji nikada nije izgubio na svojoj popularnosti, ali će sada ponovo doživeti ekspanziju i biće i još prisutniji.

Mermaid skin

Popularni trend koji je inspirisan mitskim stvorenjem – sirenom, a uglavnom se bazira na blistavom, svetlucavom i hidriranom tenu. Ovaj makeup look je prilagođen kako dnevnoj, tako i svečanoj varijanti, a u zavisnosti od toga se nadograđuje uz pomoć senki, cirkona i rumenila, ili drugih proizvoda koji želite da naneste na lice. Ipak, posebna pažnja se odnosi na ten i zbog toga je ovo sigurno novi viralni trend kojim će TikTok biti preplavljen.

Pročitajte i ovo: Mermaid skin – šminka koja će vašem licu dati sirenin sjaj

Kreativni haos

Da li je nekada ovaj trend prestao? Ne! Ali na koji način će biti popularan u toku ove godine – jednostavno je. Primetno je da su ljudi u ovu godinu zakoračili opušteno i ležerno, pa će tako biti usmereni i autfiti će se sve češće spajati prethodno nespojivo!

Back to basic

Sjajna stvar kod svih viralnih TikTok trendova je ta što zaista možete da izaberete ono što se najviše uklapa uz vaš stil. Pa ako niste sigurni da možete da uživate u kreativnom haosu, uvek možete da se oslonite na basic komade i da svoj garderober kombinujete po tom principu. Ne morate slepo da pratite trendove samo zato što oni postoje, već možete adekvatno da ih prilagodite sebi i svojim potrebama.

Koža!

Haljine, sakoi, pantalone, mantili i prsluci… Da li imate nešto od ovih komada? Ako ste odgovorili potvrdno, onda sigurno znate koliko moćno i snažno izgledaju ovi autfiti, zato, prepustite da pričaju priču umesto vas, jer imaju šta da kažu. Bez obzira da li idete na posao, fakultet ili noćni klub, ovo su komadi koji će doneti posebnu, vrtloglavu energiju!

Pročitajte i ovo: Mewing – vežba koja će vam pomoći da istaknete vilicu i smanjite podbradak

Naslovna fotografija: instagram.com/khelan.mh

Dragana Stojanović

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Sve što treba da znate o aktuelnim couture modnim revijama

Read Next

Todorović za RTS: Zima je beogradska – čije će i kakvo biti leto