Vinston Sejlem: Peru francuski derbi, Karenjo Busta se mučio – Sportklub

Odigrano je šest mečeva drugog kola ATP turnira serije 250 u Vinston Sejlemu. Plasman među 16 najboljih obezbedili su Pablo Karenjo Busta, Benoa Per, Emil Rusuvori, Pjer Igo Erber, Jan Lenard Štruf i Marton Fučovič.

Potencijalni spektakl mogao je da bude francuski okršaj između Benoe Pera i Žila Simona. Ipak, mlađi Per nije ima karakteristične bubice i dobio je lagano meč dva puta po 6:3 i zakazao okršaj osmine finala sa najprijatnijim iznenađenjem turnira Emilom Rusuvorijem, koji je u dva seta 6:2, 7:6 savladao Kazahstanca Bulbika.

Pablo Karenjo Busta morao je da odradi tri seta protiv 74. na svetu Sunvu Kvona. Prvi nosilac je na kraju slavio 6:3, 3:6, 6:4 i očekuje ga duel sa Nemcom Keferom. A još jedan Nemac probio se među 16. To je Jan Lenard Štruf koji je pobedio u dva seta Italijana Magera 6:2, 6:2 i očekuje ga meč protiv pobednika meča Čilić – Ivaška.

U ostalim odigranim mečevima Erber je u dva seta savladao Federika Koriju 6:4, 6:2, dok je Marton Fučovič takođe u dva seta savladao Japanca Vatanukija 7:5, 6:1.

Preuzeto sa: https://sportklub.rs/feed/

Admin

Read Previous

Zmajevi na Krovu dočekuju reprezentaciju Omana – Sportklub

Read Next

Ovo je ključnih pet koraka za savršenu negu i stilizovanje kovrdžave kose