Viktor Savić apeluje pred 1. maj: Ne gnevite Boga, ne prejedajte se mesištem

– Braćo i sestre, nemojte da gnevimo onoga od koga ćemo sutra svi očekivati pomoć i milost – rekao je glumac

Popularni glumac Viktor Savić apelovao je na ljude da paze na ponašanje tokom 1. maja, za praznik rada, jer on pada na hrišćanski praznik, Veliku subotu.

Naime, Viktor je na svom Instagram profilu podelio video kojim je poručio ljudima da za praznik rada “prejedanjem mesištem i prebijanjem od alkohola gneve onoga od koga će očekivati pomoć i milost”.

– Apelujem na sve vas koji se nazivate hrišćanima, ali i na vas koji se ne nazivate tako, ali u određenim životnim trenucima, kada vas stegnu nevolje, nesreće, muke, tuge, se ipak pomolite Bogu, da se za ovaj 1. maj suzdržite od prejedanja mesištem i od prebijanja alkoholom – počeo je Viktor.

Ove godine 1. maj pada na Veliku subotu, to je dan kada se naš gospod, koji se zbog nas dragovoljno žrtvovao, nalazi u grobu. S obzirom da odmah sutradan, u nedelju, ide Vaskrs, a nakon toga ponedeljak i utorak koji će biti neradni dani, predlažem da slavlje ipak odložite za te dane – rekao je glumac.

Braćo i sestre, nemojte da gnevimo onoga od koga ćemo sutra svi očekivati pomoć i milost. Želim vam da vam naredni dani svima donesu mir i blagostanje i zdravlje duševno i telesno, živeli! – zaključio je Savić.

“Tako se utiče na mlade, svaka čast”, “Bravo na širenju pravih vrednosti”, “Kakv si ti lik, kakve reči, bravo!”, “Svaka čast, ljudino”, “Upravo tako, sve si lepo rekao”, “Bravo, legendo”, neki su od komentara.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Admin

Read Previous

Maja otkrila da li je potrošila “štek”, pa progovorila o odnosu sa Bubom i Jalom: Neki bi voleli…

Read Next

Kakva drama: Monako je šampion Evrokupa – Legija Amerikanaca podigla Crnogorca na tron!