• January 28, 2022

Vijera: Pet zamena pomaže najboljim klubovima – Sportklub

Patrik Vijera, menadžer Kristal Palasa, izneo je svoje mišljenje o dozvoli klubovima da u Premijer ligi imaju pet umesto tri zamene u toku utakmice.

„Dopuštanjem pet zamena igrača, pomoći će klubovima da bolje raspodele minutažu među igračima u prenatrpanom rasporedu i u uslovima velikog porasta broja zaraženih koronavirusom. To će naravno najviše biti prednost za najbolje klubove“ smatra Vijera.

povezane vesti

Treneri Junajteda i Sitija Ralf Rangnik i Pep Gvardiola, bili su žestoki zagovornici povećanja broja dopuštenih izmena.

Mislim da pet zamena može biti pravi odgovor za nas menadžere, s obzirom na trenutak u kome se nalazimo. U svakom slučaju neće biti jednako za najboljih pet klubova i nas ostale“ izjavio je Vijera uoči gostovanja Kristal Palasa Totenhemu.

Francuski stručnjak je izjavio da nije previše zabrinut zbog velikog broja utakmica tokom praznika, ali je dodao da će to biti teško za igrače koji su se tek oporavili od Covida-19 i nisu imali dovoljno vremena za treninge.

Nadamo se da ćemo imati dovoljno igrača na raspolaganju, ali kada vidite broj pozitivnih oko sebe, onda ne možete da ne budete zabrinuti“, rekao je Vijera.

Kristal Palas je na 11. mestu Premijer lige sa 20 bodova iz 17 mečeva.

Preuzeto sa: https://sportklub.rs/feed/

Admin

Read Previous

ISKLJUČENJA STRUJE ZA SUBOTU, 25. DECEMBAR – Beograduživo.rs

Read Next

UFC: Bogdanović slavio u Novom Sadu – Sportklub