• November 29, 2023

Viber ima opciju koja će posebno obradovati pričalice, a njime ćete moći i slavu da organizujete

Snimanje glasovnih poruka je veoma jednostavno i moguće ga je prekinuti u bilo kom trenutku…

Najpopularnija čet aplikacija na našim prostorima – Viber, omogućila je nekoliko novih opcija, koje će posebno obradovati one koji vole dugo da razgovaraju.

Korisnici sada mogu da šalju glasovne poruke dužine do čak 15 minuta. Snimanje glasovnih poruka je veoma jednostavno i moguće ga je prekinuti u bilo kom trenutku, jednostavnim prevlačenjem prostom na Androidu ili pritiskom na “Cancel” iPhoneu.

Ukoliko ste, po otvaranju aplikacije, zatekli veliki broj glasnovnih poruka, Viber će ih automatski reprodukovati jednu za drugom.

Viber, glasovna poruka

Foto: Viber

Osim toga, Viber je zvanično objavio da će funkcija grupnih video poziva biti proširena na 30 učesnika. Ta promena će biti dostupna korisnicima širom sveta i, pre svega, je namenjena za potrebe školskih i fakultetskih nastavnih aktivnosti i konsultacija, ali i poslovnih sastanaka i većih porodičnih skupova.

Viber je, takođe, uveo i novi prikaz ekrana video poziva za desktop uređaje i mobilne platforme, koji korisnicima omogućava lakšu interakciju tokom razgovora. Funkcija će biti dostupna za Android i iOS operativne sisteme, i primenjiva za mobilne i desktop uređaje, a kapacitet grupnih video poziva će još biti proširivan tokom narednih meseci.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Zašto Francuzi vraćaju klasične brzinomere u “tristaosmicu”?

Read Next

Elena Kitić izbliza pokazala tetovažu leptira na licu, tik do uveta – značenje je baš moćno!