Veterani “večitih” igrali za Radaka – Sportklub

Veterani Partizana i Crvene zvezde odigrali su u petak uveče humanitarnu utakmicu za Radovana Radakovića.

U sjajnoj atmosferi u hali Pinki, uz dobre poteze i šalu, na terenu je vođena prava bitka, a meč je završen rezultatom 7:7.

Ulaz na utakmicu bio je besplatan, a svi koji su želeli mogli su da prilože donaciju, sredstva su prikupljana za lečenje Radovana Radakovića. Mogli su gosti utakmice i da kupe knjigu „Večiti derbi“ Dragiše Kovačevića koji je za ovu priliku poklonio 200 primeraka knjige, novac od prodaje ove publikacije namenjen je istoj svrsi.

Sav novac prikupljen tokom utakmice biće uplaćen na račun humanitarne organizacije „Budi human“. Za pomoć Radakoviću možete poslati i SMS poruku sadržaja 1082 na broj 3030.

Za crno-bele su igrali Kralj, Nađ, Milošević, Ćurčić, Tomić, Babović, Trobok, Čakar, Ćirković, Petrić, Ilić, Drulović, Stojanoski, Lazović, Savić, Mirković i Duljaj dok su za „večitog rivala“ nastupiti Pantelić, Mladenović, Milijaš, Koroman, Janković, Bogavac, Marković, Živković, Vitakić, Mirković, Dišljenković, Kovačević, Pavićević, Rašković, Šarac, Bunjevčević, Krivokapić.

[embedded content]

Preuzeto sa: https://sportklub.rs/feed/

Admin

Read Previous

“Dete” Panatinaikosa ušlo u istoriju – Sportklub

Read Next

Kostimografi nastavka serije “Seks i grad” imaju Instagram stranicu, na kojoj otkrivaju kako su nastali lookovi poznatih junakinja!