• November 28, 2023

Vest o kojoj bruji ceo Holivud – nova (stara) romansa na pomolu – WANNABE MAGAZINE

2021. godina je definitivno godina u kojoj smo nostalgični za dvehiljaditima, a sem što su nam se vratile ružičaste naočare i teksas šešrići – vratio se i fenomen “Bennifer” (Jenny From the Block plays softly in the background).

U poslednjih mesec dana Jennifer Lopez i njen verenik Alex Rodriguez bili su tema holivudskih tračeva. Prvo su šokirali javnost kada se govorilo da su se rastali (Izgleda da smo i dalje iznenađeni da je instagramičan život srećan samo na Instagramu), potom je objavljena vest da su ipak rešili da rade na svom odnosu (i na društvenim mrežama i van njega), da bi konačna vest bila da su rešili da se posle 4 godine veze rastanu. Nekoliko meseci pre toga, u januaru ove godine,  Ben Affleck je izašao iz veze sa glumicom Anom de Armas, koja se trenutno priprema za svoju ulogu u novom Netlixovom filmu o Marilyn Monroe.

Jennifer je poznata po tome da ostaje u dobrim odnosima sa svojim bivšim momcima, muževima i verenicima, ali ovog puta je možda ostala previše dobra – ona i glumac Ben Affleck, sa kojim je bila verena od 2002. do 2004. godine, kada ih je ceo svet znao pod nazivom “Bennifer”, viđeni su ponovo zajedno. Prema magazinu People, “bivši”  par uhvaćen je u zajedničkoj vožnji kolima blizu Affleckove kuće. Ipak, izvori iz njihovog bliskog okruženja tvrde da su i dalje samo prijatelji.

Pre nekoliko dana, par je ponovo viđeni, ali ovoga puta na odmoru u Montani. Posle nedelju dana odmora, vratili su se u Los Anđeles privatnim avionom, i ovoga puta nam nije ostavljen prostor za pretpostavke.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Gornji delovi koje možemo da nosimo uz farmerice ovog proleća – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Biljka “tigrova trava” je novi trend u svetu dermokozmetike, a možete je naći u ovim proizvodima