Verili se Megan Fox i Machine Gun Kelly – WANNABE MAGAZINE

Godina je veoma lepo počela za Megan Fox – zaprosio ju je američki reper Machine Gun Kelly. Sve je bilo tako magično, čin prosidbe se odigrao ispod banjan drveta, koji za njih ima posebnu simboliku.

Megan je na Instagramu ispod snimka veridbe izjavila da su u julu 2020. godine sedeli ispod banjan drveta i poželeli da im se dogodi magija. Bili su nesvesni bola i raznih izazova koji su ih očekivali, nesvesni koliko žrtvovanja može zahtevati jedna veza, dok su istovremeno bili opijeni ljubavlju.


Godinu i po kasnije, zajedno su prošli kroz dobro i loše, što je njihovu vezu dodatno ojačalo. Veridbu je obeležio i jedan krajnje čudan detalj. Naime, Megan je napisala da su posle čina veridbe pili krv jedno drugog. Ako to zanemarimo, veridba je bila zaista romantična.

Posebno je romantična priča o prstenu sačinjenom od smaragda i dijamanta. Pitao je da se uda za njega na mestu gde su se zaljubili jedno u drugo. Jeste da je tradicija da se na prstenu nalazi jedan kamen, ali u dogovoru sa Stephenom Websteromprsten su dizajnirali tako da ima dva kamena. Kao što smo pomenuli, prvi je smaragd – kamen Meseca u kom se rodila Megan, i dijamant – kamen Meseca u kom se rodio Machine Gun Kelly.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Retrogradna Venera u Jarcu – šta nam sve donosi? – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Vremenska prognoza – 14. januar