Venera u Strelcu donosi radosne vibracije u ljubavi

Od 15. novembra do 9. decembra Venera, planeta senzualnosti, zadovoljstva i društvenosti je u vatrenom Strelcu. U ovom periodu imaćete potrebu da se oslobodite društvenih normi kad je reč o ljubavi i romansi. Donosićete svoja pravila i sve što budete radili, radićete iz srca. To znači da ćete konačno naučiti da definišete sopstvene granice, ali i da igrate po svojim pravilima. Svesni ste da u sebi imate tu karakternu crtu koja uvek boji van linija, a sada ste odlučili da promenite određene stvari.

Strelac nije znak koji se obavezuje, već traga za mudrošću i istinom, što znači da lutate po celom svetu tražeći odgovore i ljude koji mogu da vam pariraju. U toku tih putovanja stvarate nove perspektive i dobijate nove ideje u koje istinski verujete. Žudite za tim da sretnete nekog ko deli istu viziju i želite da vas neko privuče intelektom. Sa Venerom u znaku Strelac traži svoju avanturu u kojoj će uživati i on i druga strana, ali i potpunu slobodu u tom odnosu.

Venera u Strelcu je Don Žuan romantike i čvrsto veruje u autonomiju. Ako postoji jedna nijansa ili element ljubomore u vezi, on će krenuti u drugom pravcu. Istina je da Venera u Strelcu može da bude dobar igrač i ljubavnik, ali se u toj želji i strasti često izgubi i zbog toga odjuri. Strelac želi partnera koji veruje u njega i u njih i koji stoji čvrsto na zemlji. 

Pozitivan uticaj tranzita

Pozitivan uticaj ovog tranzita će vam pomoći da budete velikodušni, slepo ćete stajati uz one koje volite i uvek i po svaku cenu ih čuvate. Osim toga, bićete skloni i izjavama ljubavi. Ne zaboravite samo da Venera u Strelcu ima prekomernu energiju koje može da proširi vaše emocije i, zbog toga, osobi koja vam se dopada jasno dajte do znanja da kod vas važi samo ono: sve ili ništa.  

Može da se desi da ćete druge povrediti rečima jer niste uvek dovoljno pažljivi, brzina koju posedujete je neverovatna i zbog toga često prvo skočite, pa tek onda kažete hop. Vaš karakter je takav i koliko god se trudili da to promenite, nekada vam jednostavno promakne.

Pročitajte i ovo: Mogu li nekompatibilni horoskopski znaci da funkcionišu u vezi?

Ista ta brizina vas tera da donosite zaključke odmah i bez preteranog razmišljanja, zbog toga, pre nego počnete da sudite sebi ili drugima, još jednom razmislite. Osim toga, dešava se da tokom konverzacije sa drugom stranom tvrdite da ne povređujete prvi, svesni da se to često dešava. Taj vaš odbrambeni mehanizam može da vas dovede u nepovoljan položaj. Slušajte drugu stranu pažljivo, ne prekidajte je i dajte joj prostor da iznese svoj deo priče, potom razmislite, pa tek onda odgovorite. Time ste zaštitili i sebe i nju.

Datumi na koje morate da obratite pažnju:

1. decembar, kad se Venera i Mars retrogradni u Blizancima suprotstavljaju jedni drugima i pojačavaju vašu snagu.

4. decembar, kad Neptun u Ribama kvadratira sa Venerom i čini vas sentimentalnijim i zaljubljenijim nego inače.

9. decembar, kad Venera deli bremenit aspekt sa svojim planetarnim vladarom, Jupiterom (koji je u Ribama),  proširuje vašu saosećajnu prirodu i time podstiče da se date drugima.

Strelci!

Čeka vas zabava, samo par napetih trenutaka, a onda ponovo – zabava! Iskoristite energiju koju imate, usmerite je na hobi, partnera, prijatelje i videćete kako vam se sve dobro što činite vraća!

Kao i do sada – živite u trenutku!

Pročitajte i ovo: Evo koji horoskopski znaci mogu da funkcionišu zajedno

Naslovna fotografija: instagram.com/itatira

Dragana Stojanović

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Magičan kontrast između Jennifer Lopez i Bena Afflecka

Read Next

A ko drugi? Moćni Bejl bacio navijače u totalni trans golom u 82. minutu: Amerikanci i Velšani podelili bodove